Lansare Zell-Screening în România, diagnostic celular de ultimă oră

Brasov - 29 septembrie 2020

Comunicat tip General in Sanatate, Stiinta / Cercetare

Diagnosticul celular Zell Screening, bazat pe tehnologii germane de ultimă oră, este lansat în această luna în premieră absolută în România, de o echipă de pionieri în domeniul tehnologiilor moderne în medicină, la clinica Grandismedozon din Brașov.

GRANDISMEDOZON

GRANDISMEDOZON

Testul descoperă ce minerale lipsesc în organism și ce metale grele au fost acumulate, astfel indicând tratamentul, prevenirea și programul de nutriție atât pentru persoanele deja bolnave cât și pentru cele care doresc să prevină la timp eventualele dezechilibre în organism. 

Suntem tot mai conștienți că, pentru a fi sănătoși, trebuie să prevenim și să controlăm starea noastră de sănătate printr-o monitorizare constantă a analizelor medicale. Metodele clasice de diagnosticare precum analiza sângelui, a urinei sau analiza mineral- tisulară a părului sunt însă din păcate de obicei complexe și costisitoare.

În timpurile noastre, în care organismul ne este expus la un mediu tot mai poluat, întrebarea nu este dacă metalele grele produc consecințe asupra sănătății omului, ci cât de grave sunt acestea. Metalele grele se acumulează în celule și blochează accesul acestora la mineralele și oligo-elementele vitale, atât de necesare sănătății. Aceste metale nu sunt vizibile din exterior, la fel cum și substanțele nocive nu pot fi văzute cu ochiul liber în alimente sau în aer.

Pentru a veni în ajutor în această problemă, cercetătorii germani au creat Zell-Screening, o metodă de diagnostic celular lipsită de durere, extra-rapidă și eficientă, inclusiv din punct de vedere al costului. Acest sistem inovator monitorizează mineralele, oligo-elementele și metalele toxice acumulate în organism printr-o scanare la nivelul țesutului cu ajutorul unui dispozitiv mobil conectat la o baza de date cloud. În rezultat, pacientul află nu doar ce are sau îi lipsește la nivel de celule, dar și ce dezechilibre ar putea provoca sau au provocat acestea la nivel hormonal, enzimatic, de metabolism, imunitate, cardiovascular, nervos șialtele. În plus, pacientulului îi sunt sugerate produse și un plan de nutriție pentru însănătoșire și restabilirea echilibrului. 

Testul durează doar câteva minute iar rezultatele sunt disponibile chiar după încheierea testării, cu posibilitatea de a fi interpretate imediat de specialiștii din clinica Grandismedozon din Brașov. 

Grandismedozon este o clinică medicală din Brașov ce oferă servicii de medicină holistică: stomatologie, ozonoterapie, nutriție și diagnostic celular. 

Clinica Grandismedozon Brașov 

Str. Ioan Popasu nr.1-3, Brașov, România

+40 722 185 949

office@grandismedozon.com