BORC    

Comunicate de presa si evenimente pe tema BORC

 • BORC. Bucovina Off-Road Challenge 2011 si-a desemnat castigatorii

  BORC

  Gura Humorului, Suceava - 25 May 2011

  Comunicat de Clubul Sportiv Off-Road Bucovina

  Gura Humorului, 22 mai 2011 - Bucovina Off-Road Challenge 2011 si-a desemnat câstigătorii duminică 22 mai, la Gura Humorului, după trei zile de competitie la care au participat peste 50 de echipaje înscrise la trei categorii: Extrem, Open si Sta ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: off-road , gura humorului , borc , bucovina off-road challenge

  Vezi toate comunicatele de presa despre BORC

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul BORC.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la BORC. Informatiile despre BORC cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul BORC, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la BORC, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.