Effective Business Communication in English – Un curs pentru cei implicaţi in relaţii internaţionale de afaceri

BUCURESTI - 2 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Phil Gaskell, reputat trainer britanic, deschide seria de cursurilor de Effective Business English pentru cei implicaţi în relaţii internaţionale de afaceri. Euroconcurs organizează acest curs in urma cerinţelor primite de la participanţii la seminariile de pregătire pentru competiţiile europene şi din partea mediului de afaceri din România.

Effective Business Communication in English (EBCE) se adresează persoanelor cu un nivel intermediar al limbii engleze, aflate în poziţii de management sau implicate în comunicarea zilnica în mediul de afaceri internaţional.

Cursul are loc între 13 şi 14 Octombrie 2007, în Sala de Conferinţe a Litexco Ştirbei Center din Bucureşti. De-a lungul întreagii sale desfăşurari, cursul va fi interactiv, punînd participanţii în fata unor probleme practice întâlnite în comunicarea de afaceri zilnică în limba engleză.

Cursul este structurat pe parcurgerea mai multor module: comunicarea faţă în faţă la prezentări, întâlniri, negocieri (în care se face o analiză detaliată a organizării discuţiilor si a modului corect de accentuare a discursului) şi comunicarea în scris de orice tip (modele şi exerciţii practice cu e-mail-uri, memo-uri şi rapoarte care vor permite participanţilor sa obţină rezultate maxime în acest tip de comunicare).

Modulul de limbă engleză conţine referinţe clare şi comprehensive la cele mai uzuale erori din limba engleză împreună cu bunul stil al conversaţiei, obţinut prin deţinerea celor mai importante calitaţi ale discursului: concizie, claritate şi convingere.

O caracteristică unică a acestui curs o reprezintă modulul de comunicare inter-culturală, care detaliază caracteristicile comportamentale ale lumii vorbitoare nativă de limba engleză, fără a neglija elementele de body-language care sunt imprimate în stilul nostru. Ceea ce comunicăm este mai mult decât cuvintele pe care le spunem.

Participanţii la curs beneficiază de un mediu de învăţare interactiv asistat video, material de studiu complet si de toate elementele necesare unei instruiri practice, moderne şi eficiente. Se vor elibera diplome de participare la curs. Pentru mai multe informaţii, va rugăm să accesaţi www.euroconcurs.ro.

Phil Gaskell este absolvent cu onoruri al studiilor post-universitare ale Universităţii din Manchester şi profesor de limba engleză ca limbă straină certificat de către Basil Paterson College din Edinburgh şi International House din Londra. Are peste 30 de ani de experienţă de predare în Marea Britanie şi Belgia. A susţinut trainiguri specilizate pentru angajaţii UE şi pentru o largă varietate de instituţii şi companii din Bruxelles.

Euroconcurs.ro este primul site dedicat în exclusivitate celor ce doresc să devină funcţionari europeni. Gândit ca o resursă atât pentru cei care deja au început pregătirea pentru riguroasele probe de selecţie cât şi pentru cei care abia acum descoperă posibilitatea unei cariere europene, Euroconcurs.ro îşi propune să pună bazele comunităţii romaneşti a viitorilor funcţionari publici europeni. Editura Euroconcurs.ro vine in sprijinul candidatilor cu cărţi de specialitate, în limba română. Euroconcurs.ro este distribuitor exclusiv în România al testelor online de pregătire pentru concursurile UE www.eutests.eu

Pentru informaţii suplimentare si înscrieri vă rugăm să contactaţi:
www.euroconcurs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/borderline-services/effective-business-communication-in-english-un-curs-pentru-cei-implicati-in-relatii-internationale-de-afaceri