Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare

Definitie Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-4-6) Format A5, tiparit pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - document justificativ (impreuna cu documentele anexe) a sumelor achitate cu cecuri de decontare - document de predare la compartimentul financiar-contabil a documentelor in baza carora s-au emis cecuri. Se intocmeste intr-un exemplar, zilnic sau la alte perioade stabilite de conducatorul compartimentului financiar-contabil, de catre gestionarul carnetului de cecuri, pe masura utilizarii filelor din carnet. Borderoul se intocmeste separat pe feluri de cecuri. In cazul in care pentru un cec se anexeaza mai multe documente, acestea se trec pe randuri distincte, urmand ca in dreptul ultimului document sa se completeze celelalte coloane ale formularului. Circula: - la compartimentul aprovizionarii sau alt compartiment desemnat, pentru confirmarea legalitatii, necesitatii, oportunitatii si economicitatii operatiei - la persoana autorizata sa execute controlul financiar-preventiv, pentru acordarea vizei respective - la compartimentul financiar-contabil, impreuna cu documentele anexate, semnandu-se de verificare. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/08 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare. Definitiile termenilor despre Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Borderou al documentelor achitate cu cecuri de decontare.