Borderou de achizitie

Definitie Borderou de achizitie

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-4-13, 14-4-13/a, 14-4-13/b) Format A4 sau A5, tiparit pe o singura fata, in carnete a 100 de file. Serveste ca: - document de inregistrare in gestiune a produselor cumparate - document justificativ de inregistrare in contabilitate a valorii produselor cumparate - document pentru justificarea sumelor primite ca avans (spre decontare) pentru achizitii sau pentru decontarea sumelor platite pentru achizitii. Se intocmeste in doua exemplare de catre delegatul insarcinat sa aprovizioneze unitatea cu produse de pe piata taraneasca, de la producatorii individuali sau de la alte persoane fizice, in momentul achizitiei. Se semneaza de delegatul care face achizitiile respective si de gestionarul care primeste marfa. Circula: - la gestiune, pentru semnarea de primire a produselor si intocmirea Notei de receptie si constatare de diferente (ambele exemplare) - la compartimentul financiar-contabil (exemplarul 1) - ramane in carnet (exemplarul 2). Se arhiveaza: - la compartimentul financiar-contabil (exemplarul 1) - ramane in carnet (exemplarul 2). Vezi si Normele Metodologice 0/08 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Borderou de achizitie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Borderou de achizitie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Borderou de achizitie. Definitiile termenilor despre Borderou de achizitie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Borderou de achizitie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Borderou de achizitie.