Borderou de iesire a obiectelor din consignatie

Definitie Borderou de iesire a obiectelor din consignatie

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-6-15) Format A4, tiparit pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste la evidenta miscarii obiectelor primite in consignatie. Se intocmeste, zilnic, in doua exemplare, de catre gestionar, pe baza bonurilor de vanzare sau facturilor, pe care il semneaza. Circula: - la compartimentul financiar-contabil, insotit de documentele de vanzare (exemplarul 1) - ramane la gestionar, pentru justificarea predarii documentelor (exemplarul 2). Se arhiveaza: - la compartimentul financiar-contabil (exemplarul 1) - la gestionar (exemplarul 2). Vezi si Normele Metodologice 0/16 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Borderou de iesire a obiectelor din consignatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Borderou de iesire a obiectelor din consignatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Borderou de iesire a obiectelor din consignatie. Definitiile termenilor despre Borderou de iesire a obiectelor din consignatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Borderou de iesire a obiectelor din consignatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Borderou de iesire a obiectelor din consignatie.