Borderou de vanzare (incasare)

Definitie Borderou de vanzare (incasare)

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-6-15/a) Format X4, tiparit pe ambele fete, sub forma de carnete a 100 de file. Serveste: - ca document de centralizare zilnica a vanzarilor (incasarilor) realizate de unitati - la inregistrarea vanzarilor (incasarilor) in Jurnalul pentru vanzari (cod 14-6-12/a) - la stabilirea taxei pe valoarea adaugata colectata. Se intocmeste intr-un exemplar de compartimentul financiar-contabil pe baza monetarelor sau a documentelor de centralizare a vanzarilor pe unitati, cum sunt: borderourile, bonurile de vanzare, borderoul notelor de plata, centralizatorul vanzarilor pe ospatari, centralizatorul vanzarilor cu plata in rate, borderourile de decontare a prestatiilor etc. Circula la: - persoana care conduce Jurnalul pentru vanzari. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/16 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Borderou de vanzare (incasare)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Borderou de vanzare (incasare).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Borderou de vanzare (incasare). Definitiile termenilor despre Borderou de vanzare (incasare) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Borderou de vanzare (incasare), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Borderou de vanzare (incasare).