Topul firmelor din România

BUCURESTI - 7 septembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Internet

Topul firmelor din România este realizat pe baza informațiilor de bilanț publicate de Ministerul de Finanțe până la 01 septembrie 2020. Termenul oficial de depunere al bilanțului a fost 31 iulie 2020.

AUTOMOBILE DACIA SA conduce în anul 2020 clasamentul cifrei de afaceri în topul firmelor din România cu 24.6 miliarde de lei conform bilanțului depus pentru anul precedent în timp ce OMV PETROM SA conduce clasamentul după profit cu 3.5 miliarde de lei.

Cu o cifră de doar 1.2 miliarde lei POSTA ROMANA SA se clasează fruntașă cu cel mai mare număr de angajați: 23.191

OMV PETROM SA și LIDL DISCOUNT SRL conduc la egalitate cu cea mai mare creștere de 1.9 miliarde de lei a cifrei de afaceri în timp ce cele mai spectaculoase creșteri procentuale a cifrei de afaceri le înregistrează METAL YAPI ENGINEERING CONSTRUCTION SRL din Sectorul 3 care a depășit suta de milioane de lei în doar 4 ani și BARRIER SRL din Bacău.

Despre cum se poate crește frumos o afacere putem afla și din fișa firmei CRC INVESTMENT PROJECT SRL din satul Dudu, afacere care ar face invidios orice patron care i-ar vedea bilanțul contabil.

Detalii despre firmele menționate, următoarele poziții în topuri și multe alte lucruri interesante puteți afla de pe www.ListaFirme.ro