BornAngel Production lanseaza magazinul online Picus.ro cu jucarii din lemn si carti pentru copii

BUCURESTI - 25 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura

Picus.ro – Povesti cu jucarii. Jucarii cu poveste

Magazin online Picus.ro

Magazin online Picus.ro

  Picus.ro isi propune sa nu faca concesii la calitatea produselor, iar din acest motiv ofera copiilor jucarii produse in tari cu traditie in confectionarea jucariilor din lemn, dar si in fabrici romanesti consacrate. Faptul ca in aceste vremuri piata autohtona este sufocata de “avalansa” jucariilor din plastic facute pe cine stie ce vapor este o realitate si nu o necesitate. Copiii trebuie sa creasca cu jucarii, insa concesiile privind calitatea nu-si au locul intr-un domeniu atat de sensibil. 

Silvia Istrate, manager Picus.ro

Picus.ro este un nou magazin online care se adreseaza tuturor celor care doresc sa le ofere copiilor jucarii din lemn de calitate si carti educative si captivante. Jucariile sunt realizate manual din lemn, bumbac si cauciuc natural si sunt non-toxice si biodegradabile.

Este cunoscut faptul ca prezenta jucarilor din lemn in viata copiilor aduce un plus de siguranta si sanatate si contribuie la dezvoltarea lor armonioasa. Folosirea vopselelor ecologice si a unui lemn de calitate sunt doar o parte din beneficiile unor jucarii care de-a lungul timpului au incantat bunici, au distrat parinti si au facut fericiti copii de pretutindeni. Prin durabilitatea lor, jucariile din lemn vor ajunge in timp sa aiba povestea lor, care se va transmite si altor generatii.

Cartile pentru copii reprezinta cel mai simplu si eficient mod de educare a copiilor. Dragostea pentru natura si animale, povestile cu zane, printese si printi si multe altele, sunt prezentate in cartile pentru copii intr-o forma simplista, dar atractiva si educativa in acelasi timp, facand din invatarea noilor notiuni o joaca. In acelasi timp, cartile pentru copii reprezinta si cel mai bun mod de a distrage atentia copiilor de la atractiile nocive din ziua de azi (dependenta de calculator si televizor).

Picus.ro va organiza un loc de joaca pentru copii la targul international de carte Bookfest 2011, in cadrul Clubului soriceilor de biblioteca (Pavilion C5 – Romexpo). Bookfest se va desfasura in perioada 25 -29 mai 2011, intrarea va fi libera, iar programul clubului este in fiecare zi de la 10:00 la 20:00.

Despre BornAngel Production

Magazin virtual cu jucarii din lemn si carti pentru copii. Picus.ro cuprinde categorii diverse de jucarii: educative si indemanare, instrumente muzicale, masinute si trenulete, casute pentru papusi, triciclete si trotinete, bijuterii si decoratiuni pentru camera copilului. Picus.ro prezinta si carti educative, de colorat, cu povesti, literatura clasica si fantasy, atlase si enciclopedii.
Jucariile sunt realizate manual din lemn, bumbac si cauciuc natural si sunt non-toxice si biodegradabile.