Ce solutii si programe prezinta expozitia GastroPan in primavara anului 2015 la Targu Mures?

BUCURESTI - 11 decembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Cea de-a saptea editie a expozitiei internationale GastroPan se va derula in perioada 19-21 martie 2015 la Targu Mures, reunind specialisti, furnizori si antreprenori din sectorul panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice. Evenimentul va expune, pe un spatiu de 6.000 mp, solutii si tehnologii pentru industria de profil, dar si alimente, torturi si deserturi inovatoare, furnizand, printr-o serie de programe demonstrative si concursuri, know-how-ul necesar dezvoltarii afacerilor si a talentelor din domeniu.

Ce solutii si programe prezinta expozitia GastroPan in primavara anului 2015 la Targu Mures?
 GastroPan este locul ideal in care producatorii si operatorii din panificatie, cofetarie si HoReca pot descoperi ultimele solutii si tehnologii dedicate. Pentru furnizori, este cea mai avantajoasa cale de a contacta 20.000 de manageri si specialisti si antreprenori din domeniu, care vor vizita expozitia. 

Birtalan Boroka - Project Manager GastroPan 2015

La expozitia GastroPan vizitatorii pot descoperi ultimele tendinte care marcheaza piata panificatiei, cofetariei si a ospitalitatii, de la masini si utilaje eficiente la dotari si mobilier de specialitate, de la ingrediente inovatoare la ustensile si accesorii practice. Din program mai fac parte concursurile la care se vor intrece sute de brutari, cofetari si bucatari pentru premii precum Painea sau Tortul Anului 2015, dar si demonstratiile in cadrul carora pot fi experimentate alaturi de specialisti talentati, metode creative si artizanale de coacere si de gatit.

Solutii adaptate la nevoile consumatorilor

Alimentatia sanatoasa este o preocupare de baza a consumatorilor, iar brutariile, cofetariile si restaurantele au sarcina de a raspunde acestei nevoi. Clientii isi doresc produse obtinute din ingrediente de calitate, dar si posibilitatea de a le consuma magazinele de specialitate, unde tind sa petreaca tot mai mult timp de calitate. Pe de alta parte, clientii hotelurilor si restaurantelor isi doresc sa consume paini speciale proaspat coapte in locatiile respective, precum si deserturi, inghetata sau prajituri obtinute in laboratoarele proprii. 

Necesitatea diversificarii productiei, cresterea valorii adaugate prin asigurarea unei calitati superioare si introducerea de noi servicii complementare sunt printre prioritatile pe care trebuie sa se bazeze managerii din brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii, ciocolaterii, cafenele sau unitati HoReCa.

Ce vor expune furnizorii la GastroPan 2015?

Zeci de furnizori din tara si din strainatate si-au ocupat deja standurile la expozitia de referinta a industriei de profil. Iata o mica parte din gama variata de solutii pe care acestia le vor expune la GastroPan 2015:

• masini si linii compacte pentru procesarea, dospirea, conservarea sau congelarea aluatului

• echipamente multifunctionale pentru formarea si modelarea produselor

• cuptoare cu consum redus de energie, din categoria "Eco/Green"

• ingrediente functionale, adaptate cerintelor actuale - naturale, nutritive, cu fibre, fara gluten etc.

• mobilier si amenajari pentru magazine de specialitate, cafenele si cofetarii

• ustensile, accesorii si consumabile ce usureaza munca angajatilor si imbunatatesc calitatea produselor

• cele mai noi sortimente de inghetata artizanala si solutii pentru prepararea produselor de gelaterie

• uniforme, solutii de curatenie profesionala, igiena, ventilatie si conditionarea aerului

• solutii informatice si de gestiune pentru activitatile de productie, distributie si vanzare

• echipamente de productie a pastelor fainoase, a biscuitilor si fursecurilor

• solutii si tehnologii complete pentru nise speciale: covrigi, pizza, ciocolaterie, patiserie congelata etc.

• echipamente frigorifice si vitrine pentru expunerea produselor…                                        …si multe altele!

Puteti rezerva un stand completand formularul de pe www.gastropan.ro. Contactand organizatorii la telefon 0266-219.392 puteti primi planul actualizat al standurilor disponibile, pentru a va alege pozitionarea preferata.

Pentru detalii si galerii foto de la editiile anterioare ale expozitiei GastroPan vizitati pagina www.gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

Compania BORO-INFO SRL deserveste de peste 14 ani sectorul de panificatie, cofetarie si alimentatie publica, prin editarea si distributia gratuita si targetata, a revistelor de specialitate BRUTARUL-COFETARUL si GASTROMEDIA, precum si prin organizarea expozitiei GASTROPAN, cel mai mare targ de profil din Europa de Sud-Est.
Prin cele doua reviste editate si expozitia pe care o organizam, reunim peste 22.000 de manageri si specialisti
din domeniile tintite cu sute de furnizori de solutii si tehnologii din tara si din strainatate.