Comunicate Boro Info SRL

Boro Info SRL

Compania Boro Info SRL a emis 94 comunicate de presa

  • Exclusiv, Revista Brutarul: Presedintele ROMPAN, Aurel Popescu, despre codul de bune practici in comert!

    Exclusiv, Revista Brutarul: Presedintele ROMPAN, Aurel Popescu, despre codul de bune practici in comert!

    Odorheiu Secuiesc - 17 iulie 2008

    După mai multe runde de negocieri între reprezentanţii marilor lanţuri comerciale şi cei ai furnizorilor de produse agroalimentare, s-a ajuns la un numitor comun privind eficientizarea colaborării dintre cele două părţi. Rezultatele obţinute s-au concretizat prin semnarea unui cod de bune practici comerciale, un document pe baza căruia furnizorii obţin mai multe drepturi, dar şi obligaţii în raport cu hypermarketurile. Într-un interviu acordat exclusiv revistei Brutarul, preşedintele Rompan, domnul Aurel Popescu ne-a explicat ce beneficii le revin producătorilor din morărit-panificaţie prin semnarea acestui act. www.brutarul.ro    comunicatul de presa

  • Noul site gastromedia.ro - o noua experienta multimedia, pentru specialisti... si nu numai!

    Noul site gastromedia.ro - o noua experienta multimedia, pentru specialisti... si nu numai!

    Odorheiu Secuiesc - 13 iunie 2008

    Gastromedia, revista de specialitate dedicata specialistilor ce activeaza in sectorul HoReCa se relanseaza in mediul on-line cu un nou site, cu o noua abordare.
    Noul site, mult imbunatatit atat in ce priveste continutul informational, utilitatea si usurinta de navigare, cat si latura estetica, include informatii despre publicatie, stiri, actualitati din domeniu, precum si o editie digitala a revistei.    comunicatul de presa

  • Succes peste aşteptări la expoziţia Hoventa Sovata 2008

    Succes peste aşteptări la expoziţia Hoventa Sovata 2008

    Odorheiu Secuiesc - 20 mai 2008

    Mulţi organizatori de expoziţii afişează cifre pentru a reflecta succesul unui târg. Noi am spune că de această dată reuşita expoziţiei Hoventa a fost adusă mai degrabă de pofta de dezvoltare, de gradul de profesionalism, de interesul major pentru evoluţia personală şi profesională, manifestat de vizitatori. La această ediţie nu cantitatea, ci calitatea vizitatorilor a adus beneficii reale, atât celor ce şi-au prezentat produsele şi serviciile, cât şi celor ce au apelat, sau vor apela pe viitor la acestea. În tot acest scenariu, cel care iese câştigător este turistul, clientul, consumatorul, cel care va resimţi dezvoltarea inevitabilă a serviciilor ospitaliere româneşti.    comunicatul de presa

  • Expozitie pentru Hoteluri, Restaurante si Catering HOVENTA SOVATA - 17-18 MAI 2008!

    Expozitie pentru Hoteluri, Restaurante si Catering HOVENTA SOVATA - 17-18 MAI 2008!

    Odorheiu Secuiesc - 29 aprilie 2008

    REVISTA GASTROMEDIA si HOVENTA Kft va invita in perioada 17-18 MAI 2008 la Sovata, unde Hotel Danubius va gazdui cea de-a patra editie a expozitiei pentru Hoteluri, Restaurante şi Catering - HOVENTA SOVATA.    comunicatul de presa