Concursurile GastroPan din BRASOV premiaza Painea, Tortul si Inghetata Anului 2014!

Brasov - 7 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Peste 200 de brutari, cofetari si bucatari se intrec la Concursurile GastroPan 2014, piesa de rezistenta a expozitiei cu acelasi nume. La competitiile ce se desfasoara in perioada 4-6 aprilie la Brasov Business Park, cei mai talentati specialisti vor prezenta tendintele anului 2014, nivelul inalt al competitiei fiind garantat de juriul format din cei mai renumiti specialisti romani si straini.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 274

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276
N
O parte din castigatorii Concursurilor GastroPan 2013

O parte din castigatorii Concursurilor GastroPan 2013

 Inscrierile se fac pana pe 10 martie, in limita locurilor disponibile! 

Expo GastroPan 2014 Tel. 0266-219.392

Editia a sasea a celui mai important eveniment autohton pentru sectoarele de panificatie, cofetarie , gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica , va expune materii prime, echipamente, solutii si tehnologii de ultima ora, de la 120 de furnizori de renume din 23 de tari. Ca si la editiile anterioare, demonstratiile practice si concursurile dinamice din program vor atrage mii de vizitatori.

Anul acesta Concursurile GastroPan se desfasoara pe 8 categorii grupate in 4 sectiuni competitionale, in urma acestora fiind premiate Inovatii precum Painea, Tortul si Inghetata Anului 2014. Concursurile se adreseaza specialistilor brutari, cofetari si bucatari, avand scopul de a promova aceste meserii dar si de a impune tendinte pe piata de profil.

In fiecare zi un program special

VINERI, 4 aprilie se vor desfasura cele doua categorii aferente sectiunii de Cofetarie. Este ziua in care va fi desemnat Tortul Anului 2014. La categoria Decorare Tort concurentii au de respectat tematica „Armonie Florala”, iar la categoria Creatie Artistica in Cofetarie tematica este „Dulciuri de Poveste”.

SAMBATA, 5 aprilie, la sectiunea Panificatie se vor intrece brutarii in prezentarea celor mai bune sortimente de paine , produse de patiserie si piese artistice din aluat de panificatie (cu tematica Viata la Tara). In paralel, bucatarii vor prezenta cele mai impresionate platouri de preparate reci, in cadrul sectiunii Gastronomie . Cel mai ravnit premiu al zilei va fi trofeul Painea Anului 2014.

DUMINICA, 6 aprilie, la sectiunea Gastronomie se vor realiza cele mai reusite sculpturi culinare in fructe si legume, cu tematica „Legende Vii”. Tot atunci se va desfasura a treia editie a Cupei Gelato, in urma careia va fi decernat trofeul pentru Inghetata Anului 2014.

Toate detaliile despre desfasurarea evenimentului, despre concursurile organizate si despre modalitatile de inscriere sunt disponibile pe www.gastropan.ro, la telefon 0266-219.392 sau pe adresa de e-mail info@gastropan.ro.

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 10 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimante de afaceri. Principalele produse ale companiei sunt:
GASTROPAN - Expoziţie internaţională de sultii si tehnologii pentru industriile de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică.
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentaţia publica;
BRUTARUL-COFETARUL - Revista antreprenorilor din brutarii, cofetarii şi patisierii;