Cum sa iti dezvolti afacerea participand la Concursurile GastroPan 2013?

Pantelimon - 8 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Concursurile pentru brutari, cofetari si bucatari sunt printre principalele atractii ale expozitiei GastroPan , care se va desfasura in perioada 11-14 aprilie, in orasul Pantelimon. Dar ce au de castigat brutariile, cofetariile sau restaurantele care isi trimit specialistii la aceste concursuri? Aflati cum va ajuta expozitia GastroPan, cel mai important targ de profil, sa va promovati si dezvoltati afacerea.

Cum sa iti dezvolti afacerea participand la Concursurile GastroPan 2013?

Concursurile desfasurate in cadrul expozitiei GastroPan 2013 vor influenta piata marcand noi tendinte in preferintele consumatorilor.

Cum va ajuta titlul de Produs al Anului?

Increderea consumatorilor fata de un anumit producator poate creste considerabil daca producatorul respectiv isi adjudeca titlul de „Painea Anului 2013”, de exemplu. Acest titlu poate fi folosit pe ambalajele brutariei respective, inspirand un plus de valoare intregii palete de produse. La fel pot fi utilizate pentru promovare si marketing medaliile, cupele si diplomele castigate, ele avand girul unui juriu format din cei mai buni specialisti romani si straini din domeniu.

Daca nu va clasati pe podium, ce aveti de castigat?

Categoric da. Produsele finite prezentate la GastroPan atrag cei mai multi vizitatori, dar si reprezentanti ai presei. Dupa jurizarea concursurilor, toate produsele vor ramane expuse pe toata perioada expozitiei, producatorii acestora avand sansa de a le promova in randul vizitatorilor prin campanii de degustare, prin pliante sau brosuri de prezentare.

Concursurile GastroPan se desfasoara pe 8 categorii grupate in 3 sectiuni competitionale - Panificatie , Cofetarie si Gastronomie . Participarea la concursuri este gratuita si se adreseaza brutarilor, cofetarilor si bucatarilor. Furnizorii din domeniu pot sustine desfasurarea acestor competitii in calitate de sponsori.

Detalii si inscrieri la concursurile GastroPan gasiti pe  pot fi obtinute pe www.gastropan.ro, la telefon 0266-219.392, sau pe adresa de e-mail info@gastropan.ro. 

Data limita de inscriere: 8 martie 2013.

Despre Boro Info SRL

GastroPan este cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica organizat pe piata autohtona de profil si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Oferta larga de echipamente, ingrediente si tehnologii expusa la GastroPan, demonstratiile practice sustinute de specialisti premiati la nivel internationai si concursurile care vor desemna Painea, Tortul si Inghetata Anului, transforma expozitia intr-un spatiu al inovatiei si al creativitatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/cum-sa-iti-dezvolti-afacerea-participand-la-concursurile-gastropan-2013