Expozantii pregatesc pentru GastroPan 2016 tehnologii variate si demonstratii practice

Targu Mures - 1 octombrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Editia cu numarul opt a expozitiei GastroPan isi anunta de pe acum succesul, zeci de expozanti din mai multe tari anuntandu-si deja participarea. Centrul Expo President din Targu Mures va deveni, in perioada 7-9 aprilie 2016, punctul de intalnire a sute de furnizori din zeci de tari cu mii de specialisti si antreprenori din panificatie , cofetarie, alimentatie publica si HoReCa .

Expozantii pregatesc pentru GastroPan 2016 tehnologii variate si demonstratii practice

Organizatorii celei mai mare expozitii de afaceri autohtone dedicate tehnologiilor de coacere si de gatit pun la dipozitia expozantilor si vizitatorilor unul din cele mai mari spatii expozitioale din Transilvania. Standurile dispuse in cele trei sali ale Centrului Expo President vor prezenta atat masini, utilaje si tehnologii inovatoare pentru afacerile de profil, cat si ingrediente accesorii, ustensile si consumabile dedicate.

Ce asteapta vizitatorii de la expozantii GastroPan 2016?

Posibilitatea de a compara ofertele de ingrediente de la mai multi furnizori, dar si de a experimenta aplicatiile si avantajele acestora este unul din principalele motive pentru care peste 21.000 de specialisti si antreprenori viziteaza anual expozitia GastroPan. Acestia isi doresc sa testeze si sa compare intr-un singur loc o gama larga de tehnologii pentru afacerile lor, dupa care sa aleaga cele mai potrivite solutii.

Vizitatorii GastroPan apreciaza cel mai mult standurile la care au loc demonstratii practice. La editia anterioara vizitatorii si-au manifestat dorinta de a gasi la standuri oferte de la mai multi furnizori de ingrediente importanti care activeaza pe piata autohtona. Pe de alta parte, vizitatorii au fost foarte multumiti de gama larga de echipamente expusa, mai ales ca au putut urmari modul de functionare si aplicatiile acestora.

Cine viziteaza si cine expune la GastroPan?

Printre vizitatorii invitati nominal la principalul eveniment profesional de profil se numara zeci de mii de specialisti, manageri si antreprenori reprezentand brutarii artizanale si industriale, cofetarii, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste fainoase, fursecuri sau biscuiti, restaurante, hoteluri, baruri si cafenele.

De cealalta parte se vor afla expozantii, printre care se numara cei mai importanti furnizori de echipamente, ingrediente, solutii si tehnologii dedicate. La standurile lor vor fi prezentate solutii si tehnologii pentru toate activitatile specifice industriei de panificatie, cofetarie, alimentatie publica si HoReCa.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si imagini de la editiile anterioare vizitati pagina www.gastropan.ro

Daca sunteti furnizori de solutii si tehnologii pentru afacerile din panificatie, cofetarie sau HoReCa si doriti sa rezervati un stand la Expozitia Internationala GastroPan 2016, contactati organizatorii la telefon 0266-219.392, mobil 0733-313.043 sau scrieti un email pe adresa info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica.