Expozitie pentru Hoteluri, Restaurante si Catering HOVENTA SOVATA - 17-18 MAI 2008!

Odorheiu Secuiesc - 29 aprilie 2008

Comunicat tip General in Turism

REVISTA GASTROMEDIA si HOVENTA Kft va invita in perioada 17-18 MAI 2008 la Sovata, unde Hotel Danubius va gazdui cea de-a patra editie a expozitiei pentru Hoteluri, Restaurante şi Catering - HOVENTA SOVATA.

Expozitie pentru Hoteluri, Restaurante si Catering HOVENTA SOVATA - 17-18 MAI 2008!

Aderarea Romaniei la UE a adus schimbari semnificative in mediul economic al tarii, inregistrandu-se salturi majore, inclusiv in industria hoteliera si de restauratie. In acest domeniu se prefigureaza investitii de capital consistente, sustinute de acum si de catre UE, prin fondurile structurale de dezvoltare.

Pentru editia 2008, organizatorii expozitiei HOVENTA SOVATA s-au concentrat asupra gruparii tematice: in noul Centru de Conferinte isi vor gasi locul produsele delicate: sticla, portelan, tacamuri, textile, mobilier, tehnica de calcul, etc., in timp ce utilajele si echipamentele pentru gastronomie vor fi expuse in Sala Margareta.

Pe langa echipamentele si accesoriile dedicate sectorului HoReCa, expozantii de la HOVENTA SOVATA vor prezenta cele mai noi tendinte din industria alimentara - materii prime si metode de preparare, concentrarea fiind indreptata mai ales spre cofetarie si gelaterie, segmente cu un mare potential de dezvoltare.

Demonstratiile sustinute de renumiti mesteri in arta culinara, prezentarile unor tehnici de aranjare a mesei sau sculptarile decorative in fructe si legume, vor intregi continutul valoric al evenimentului.

Paleta bogata de produse prezentate de expozanti, demonstratiile practice de inalta valoare profesională, precum si spatiul expozitional atragator si rafinat, vor alcatui un mediu placut, oferind vizitatorilor experiente inedite.

Va asteptam cu drag la expozitia HOVENTA SOVATA!

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL este o societate independenta cu capital privat, avand o experienta de peste 8 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business.
Activitatea principala a societatii consta in editarea publicatiilor GASTROMEDIA si BRUTARUL, surse de informatii utile in mediile de afaceri carora le sunt dedicate, si anume sectorul HoReCa, respectiv industria de morarit-panificatie.
Ca preocupari complementare, compania se implica intens in promovarea tendintelor din cele doua sectoare, participand activ la conferinte, simpozioane, targuri si expozitii dedicate.
BORO-INFO SRL, prin revista GASTROMEDIA este co-organizatorul expozitiei HOVENTA SOVATA inca de la prima editie a acesteia, implicandu-se activ in promovarea, desfasurarea si dezvoltarea acestui eveniment.


BORO-INFO SRL - Redactia revistei GASTROMEDIA
Persoana de contact: Maior Daniel - Development Manager
Tel./Fax: 0266 219392
E-mail: marketing@gastromedia.ro
www.hoventa.hu
www.gastromedia.ro

marketing@gastromedia.ro