Furnizori de talie mondiala din 24 tari expun la GastroPan 2013!

Pantelimon - 11 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Cel mai important eveniment autohton dedicat pietei de panificatie , cofetarie si alimentatie publica va atrage un numar impresionant de expozanti straini, facilitand accesul producatorilor si operatorilor din domeniu la cele variate si mai eficiente solutii pentru afacerile de profil. Circa 120 de expozanti din 24 de tari si-au rezervat un stand la expozitia la care organizatorii asteapta peste 20.000 de vizitatori.

Furnizori de talie mondiala din 24 tari expun la GastroPan 2013!

Consumul de paine record inregistrat in Romania dar si potentialul de dezvoltare pe care il rezerva inca piata autohtona a panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice, a determinat peste 120 de furnizori de echipamente, ingrediente si tehnologii dedicate din intreaga lume sa isi prezinte solutiile si noutatile in cadrul expozitiei GastroPan , in fata a 20.000 de vizitatori specialisti.

Tarile reprezentate la GastroPan sunt: Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia, Ungaria si Romania.

GASTROPAN 2013 IN CIFRE

• 120 de expozanti din 24 de tari

• 10.000 mp spatiu de expunere

• 60% expozanti romani, 40% expozanti straini

• 20,000 vizitatori specialisti asteptati

• a 5-a editie, in crestere cu 70% fata de anul trecut

Evenimentul poate fi vizitat in perioada 11-14 aprilie 2013, la nou centru expozitional din localitatea Pantelimon, judetul ILFOV.

Expozitia GastroPan reprezinta cea mai buna platforma ce reuneste producatori, operatori furnizori si specialisti din domeniile panificatiei, cofetariei, gelateriei, alimentatiei publice, al pastelor fainoase si al moraritului. Daca doriti sa expuneti in cadrul acestui eveniment, mai aveti inca posibilitatea rezervarii unui stand pe www.gastropan.ro. La aceeasi adresa vizitatorii pot completa un Talon de Acces Gratuit. Pentru detalii contactati organizatorii la telefon 0266-219.392 sau pe adresa info@gastropan.ro.

Despre Boro Info SRL

Expoziţia GastroPan este organizată de compania Boro-Info SRL, editura revistelor Brutarul-Cofetarul şi Gastromedia, cu peste 12 ani de experienţă în stabilirea relaţiilor dintre furnizorii şi producătorii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/furnizori-de-talie-mondiala-din-24-tari-expun-la-gastropan-2013