GastroPan aduce idei de afaceri și pentru proiecte start-up din panificație, cofetărie și HoReCa

Arad - 28 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie , gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan , se va desfășura la Arad, în perioada 12-14 martie 2020. Cea de-a 12-a ediție a expoziției, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie, veniți din toate colțurile lumii. În pavilioanele centrului expozițional Expo Arad va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață pentru cei care deja au o firmă dar și pentru cei care sunt la început de drum.

GASTROPAN – LOCUL IDEAL PENTRU CEI CARE VOR SĂ DEZVOLTĂ SAU SĂ DESCHIDĂ O AFACERE

Atât furnizorii de produse și servicii pentru afacerile din sector, cât și producătorii din mori, brutării sau cofetării, alături de operatorii de hoteluri, restaurante, baruri, cafenele sau cei care vor să deschidă o cofetărie, gelaterie, brutărie sau o altă unitate HoReCa consideră GastroPan o reală oportunitate de progres pentru afacerile lor. Gama largă de produse, soluții și tehnologii expuse cuprinde soluții de la A la Z: de la concepte la cheie la idei de marketing, de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne pentru sectorul de panificație-patiserie-morărit, materii prime și accesorii inovatoare pentru domeniul cofetăriei și gelateriei, produse și servicii IT pentru unități HoReCa, tehnici și idei practice culinare pentru toate unitățile de alimentație publică și ospitalitate, până la ambalaje și accesorii pentru bucătării și laboratoare profesionale de cofetărie. Prezentarea acestora în standurile expozanților va fi completată de demonstrații practice live susținute de experți de talie mondială, prezentări de tehnologii susținute de specialiști, lansări de produse noi și inovatoare, degustări și ateliere.

Expoziția reprezintă o oportunitate extraordinară pentru antreprenorii start-up , pentru că își găsesc soluțiile la toate tipurile de probleme și răspunsurile la întrebările legate de proiectele lor la un singur loc. Expoziția GastroPan este locul ideal pentru cei care vor să deschidă o cofetărie, gelaterie, brutărie sau o altă unitate HoReCa, deoarece aici își găsesc toate informațiile, echipamentele, ingredientele, ideile, tehnicile și soluțiile de care au nevoie: asistență și consiliere juridică, ajutor cu actele și documentele necesare pentru management, sisteme de management, diferite echipamente și ingrediente pot fi testate/degustate la standurile expozanților (expozanții se pregătesc cu promoții speciale cu ocazia expoziției), idei pentru amenajare și design, prezentări ale diferitelor tehnologii și idei de afaceri atât la standurile expozanților cât și la workshop-urile și conferințele GastroPan, know-how și  tehnici culinare pot fi văzute la demonstrații practice și show-uri culinare și de coacere, produse care urmăresc tendințele internaționale și noile trenduri vor fi la Concursurile GastroPan, idei de marketing și vânzări vor fi discutate la workshop-urile GastroPan, și nu în ultimul rând cei interesați vor avea posibilitatea de a discuta cu membrii asociațiilor de specialitate, cu inginerii și tehnicieni ai furnizorilor prezenți la GastroPan, dar și cu specialiștii cu renume internațional.

CONFERINȚE ȘI WORKSHOP-URI LA GASTROPAN

Organizatorii expoziției GastroPan 2020 oferă furnizorilor și asociațiilor profesionale posibilitatea de a organiza workshop-uri și conferințe în cadrul expoziției. O sală de conferințe dotată corespunzător stă la dispoziția companiilor care vor să prezinte noutățile, soluțiile și tehnologiile dedicate sectoarelor vizate. Specialiștii de marketing și antreprenorii care vor să deschidă o gelaterie pot deja să se pregătească pentru eveniment, la care vor afla informații relevante pentru afacerile lor. Prima zi a expoziției, joi 12 martie, va fi ziua înghețatei, teme ca management gelatier, eliminarea pierderii de înghețată la vânzare, personalizarea gamei de gusturi după placul clienților sau actele necesare vor fi discutate la workshop-urile GastroPan. Vineri, 13 martie, va fi o zi de neratat pentru specialiștii de marketing întrucât vom discuta despre tematici importante precum cunoașterea clienților, programe de loialitate sau strategii eficiente de marketing. Tot în această zi va avea loc și Forumul Industriei Alimentare. De asemenea, în ultima zi a expoziției, sâmbătă 14 martie, se vor desfășura conferințele asociațiilor de specialitate din panificație și morărit. Conferințele și workshop-urile GastroPan durează câte 2-3 ore. Participarea la conferințe/workshop-uri GastroPan este gratuit pentru cei care se vor înregistra în prealabil, locurile sunt limitate.

FURNIZORII ÎȘI POT REZERVA STANDURILE LA GASTROPAN 2020

Standurile GastroPan sunt alocate în ordinea rezervărilor confirmate. Pentru a deveni EXPOZANT și a BENEFICIA de o poziționare favorabilă a standului, completați formularul de pe www.gastropan.ro sau contactați organizatorii la telefon 0733-313.043 sau pe adresa info@gastropan.ro

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2020, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.