GastroPan premiază în aprilie Produsele Anului 2018

Targu Mures - 16 martie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa, Retail

Cea de-a X-a ediție a expoziției GastroPan va avea loc în perioada 19-22 aprilie la Târgu Mureș. Dincolo de tehnologiile prezentate de expozanții români și străini, vizitatorii vor fi atrași de Concursurile GastroPan, la care vor concura sute de bucătari, brutari și cofetari reprezentând cele mai bune afaceri de profil din țară. Desfășurate pe 9 categorii grupate în 3 secţiuni competiţionale – Panificaţie-Patiserie, Cofetărie şi Gastronomie , competițiile urmăresc identificarea talentelor, promovarea afacerilor și premierea celor mai bune produse ale momentului.

Trofeele Pâinea Anului 2018 și Tortul Anului 2018 vor fi cele mai disputate și în acest an la GastroPan. Cu toate acestea, la cele 9 categorii concurenții își vor putea etala talentele, spiritul artistic, inovația și profesionalismul. Cu prilejul ediției aniversare , concurenții pot câștiga atât cupe și medalii, cât și oportunități profesionale. Pe lângă premiile valoroase dedicate câștigătorilor, toți concurenții vor avea șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, reduceri substanțiale sau chiar gratuități la cursuri practice intensive susținute de cei mai talentați mentori români și străini. De asemenea, în acest an Concursurile GastroPan se vor desfășura într-o nouă sală separată, spațioasă și modernă.

Secţiunile şi categoriile şi de concurs

Prima zi a expoziției, 19 aprilie, va fi dedicată concursurilor de cofetărie. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2018 concurenții vor fi provocați să dezvolte un tort de ciocolată original, creativ și gustos. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor concura la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr (tematica ”România văzută prin tradiții”) și Creație artistică din ciocolată (tematica: ”Tradiții”).

În ziua dedicată secțiunii Panificație-Patiserie, 20 aprilie 2018, atât brutarii artizani, cât și producătorii industriali de pâine vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2018, în două categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsă și metodele de fabricație – artizanale sau industriale. În cadrul aceleiași secțiuni, concurenții se vor întrece în obținerea celor mai bune produse de patiserie care sprijină stilul de viață sănătos, precum și în crearea de piese artistice din aluat de panificație pe tematica ”Marea Unire”.

Sâmbătă, 21 aprilie, va fi ziua concursurilor culinare. Bucătarii pot concura individual sau în echipă și vor avea sarcina de a pregăti un platou culinar festiv, un preparat tradițional românesc și un desert de restaurant, iar concurenții cu un spirit artistic mai dezvoltat își pot întrece talentele la categoria Sculptură în legume și fructe, unde vor trebuie să prezintă o piesă cu tematica „Timpul”.

Furnizorii pot sponsoriza Concursurile GastroPan

Organizatorii oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai concursurilor. Companiile interesate pot alege unul din cele patru pachete de sponsorizare disponibile – Diamant, Gold, Silver și Bronze, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete.

EXPOZIŢIA GASTROPAN SE POATE VIZITA PE BAZĂ DE INVITAŢIE SAU TALON DE ACCES - DISPONIBIL PE WWW.GASTROPAN.RO

PENTRU ACCES MASS MEDIA VĂ RUGĂM COMPLETAȚI FORMULARUL DE ACREDITARE DE PE WWW.GASTRTOPAN.RO

GastroPan este cea mai mare expoziție tip B2B dedicată specialiștilor și antreprenorilor din panificație, cofetărie și HoReca , reunind sute de furnizori din întreaga lume cu zeci de mii de vizitatori din domeniu.

Mai multe informații despre expoziția GastroPan puteți găsi pe www.gastropan.ro sau puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0733-313.043 sau e-mail info@gastropan.ro.

 

Departament Media & PR

E-mail: office@gastorpan.ro

Mobil: 0724-367.003

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.