Liderul asociatiei mondiale a brutarilor revine la EXPO GastroPan

Pantelimon - 27 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Peter BECKER, presedintele Uniunii Internationale a Brutarilor (UIB) va participa la editia a cincea a expozitiei GastroPan , cel mai important eveniment autohton dedicat industriei de panificatie , cofetarie si alimentatie publica . Becker va fi prezent pentru al treilea an consecutiv la expozitia pe care el insusi a catalogat-o drept unul dintre cele mai importante targuri de profil in sud-estul Europei.

Liderul asociatiei mondiale a brutarilor revine la EXPO GastroPan
 „Sunt foarte surprins de reusita acestei expozitii. Ea demonstreaza apetitul industriei pentru investitii si va ajuta cu siguranta la dezvoltarea afacerilor din sectorul romanesc de panificatie” 

Peter Becker, presedintele UIB, la prima sa vizita la expozitia GastroPan.

Expozitia se va desfasura in perioada 11-14 aprilie 2013, pe o suprafata de 10.000 mp, in orasul Pantelimon, langa Bucuresti.

Presedintele UIB va vizita standurile celor peste 120 de furnizori sositi la GastroPan din toate colturile lumii pentru a prezenta cele mai noi si eficiente solutii si tehnologii pentru brutarii, patiserii, cofetarii si unitati de alimentatie publica. In acelasi timp va degusta, alaturi de cei 20.000 de vizitatori specialisti, produsele traditionale romanesti si va admira piesele artistice din ciocolata, zahar, martipan, turta dulce, fructe si legume, prezentate de catre brutari, cofetari si bucatari romani si straini medaliati la competitii internationale de profil.

Prezenta lui Peter Becker la GastroPan aduce beneficii industriei alimentare romanesti, contribuind la sporirea competitivitatii sectorului de panificatie si cofetarie pe plan extern, la o mai buna notorietate a produselor autohtone pe plan mondial si la cresterea exporturilor.

Detalii despre programul de concursuri si demonstratii si despre solutiile prezentate la standuri gasiti pe www.gastropan.ro.

Expozitia va putea fi vizitata de joi pana sambata, in intervalul orar 10:00 - 18:00 si duminica intre orele 10:00 - 16:00. Pentru a avea acces gratuit la eveniment, completati Cuponul de Acces disponibil la adresa cupon.gastropan.ro.

Detalii si rezervari standuri la telefon 0266-219.392, mobil 0733-313.043 sau pe adresa info@gastropan.ro!

Despre Boro Info SRL

GastroPan este cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica organizat pe piata autohtona de profil si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Evenimentul prezinta cele mai noi si mai eficiente ingrediente, echipamente si tehnologii de productie, solutiile lansate la expozitie, concursurile si demonstratiile practice din program contribuind la dezvoltarea pietei de profil.
Expozitia este organizata de compania Boro-Info SRL, editura revistelor Brutarul-Cofetarul si Gastromedia, cu peste 12 ani de experienta in stabilirea relatiilor dintre furnizorii si producatorii din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/liderul-asociatiei-mondiale-a-brutarilor-revine-la-expo-gastropan