Minunile Lumii din pastă de zahăr și ciocolată la GastroPan 2020

Arad - 19 decembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor, dar și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad, în cadrul expoziției GastroPan. Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie , gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Vă invităm să urmăriți o mică retrospectivă a expoziției GastroPan 2019: https://bit.ly/2rYojpY Cele 9 categorii de concurs grupate în 3 secțiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea Anului 2020 (industrială și artizanală) și Tortul Anului 2020, vor aduce în prim plan creativitatea concurenților, evidențiind ultimele tendințe în materie de gust, aspect, consistență, decorare și servire.

GastroPan 2020

GastroPan 2020

Performanța concurenților va fi recompensată de organizatori cu cupe, diplome, medalii și premii speciale din partea sponsorilor, în timp ce companiile pe care le reprezintă vor beneficia de mediatizare gratuită atât în presa de specialitate, cât și prin canalele mass media prezente la eveniment. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2020 se fac până pe 20 februarie contactând organizatorii la telefon 0756-610.883 sau e-mail concurs@gastropan.ro

SECȚIUNILE ȘI CATEGORIILE DE CONCURS LA CARE SE POT FACE ÎNSCRIERI

Secțiunea COFETĂRIE se va desfășura JOI, 12 martie, urmând să se întreacă cele mai gustoase torturi cu fructe indigene realizate de cofetari din toată țara, alături de piese artistice din pastă de zahăr și adevărate opere de artă obținute din ciocolată. Tematica creațiilor artistice va fi Minunile lumii.

La secțiunea PANIFICAȚIE-PATISERIE se vor întrece VINERI, 13 martie, brutari și patisieri din toate colțurile țării. Această secțiune va premia cele mai gustoase produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten, piesele artistice impresionante obținute din aluat de panificație (tematica categoriei va fi Orașele viitorului), de asemenea vom afla cine câștigă premiile Pâinea Anului 2020 - industrială și Pâinea Anului 2020 - artizanală.

Secțiunea GASTRONOMIE se va desfășura SÂMBĂTĂ, 14 martie. La această secțiune bucătarii se vor întrece în realizarea celor mai deosebite preparate culinare, în timp ce la o altă categorie vor concura pasionații sculpturii culinare, care vor realiza piese artistice din legume și fructe. Tematica impusă la această categorie este Nunta.

FURNIZORII INTERESAȚI DE PARTICIPARE LA EXPOZIȚIE MAI AU ÎNCĂ POSIBILITATEA DE A-ȘI REZERVA UN STAND

GastroPan este cea mai bună modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiștii din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa, aflați în căutarea unor idei și soluții eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor. Închiriind un stand, furnizorii pot stabili contacte, pot discuta cu potențialii parteneri și pot prezenta ofertele vizitatorilor, celor de peste 20.000 vizitatori, specialiști. Standurile se rezervă în ritm alert, însă furnizorii interesați de participare mai au încă posibilitatea de a-și rezerva un stand expozițional contactând organizatorii: 0733 313 043, info@gastropan.ro

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2020, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/minunile-lumii-din-pasta-de-zahar-si-ciocolata-la-gastropan-2020