Profesionalismul si tehnologia in prim-plan la expozitia GastroPan 2016

Targu Mures - 22 decembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

A VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de coacere si de gatit se va desfasura in perioada 7-9 aprilie 2016 la Targu Mures. GastroPan va reuni toate profesiilor de pe filiera morarit-panificatie- cofetarie -HoReCa. Furnizorii au ocupat deja peste 90% din standurile disponibile si pregatesc vizitatorilor numeroase demonstratii, ateliere practice, lansari si degustari de produse.

Profesionalismul si tehnologia in prim-plan la expozitia GastroPan 2016

Timp de trei zile Targu Muresul va redeveni cel mai important punct de intalnire al cererii si ofertei de pe piata panificatiei, cofetariei, ospitaliatii si alimentatiei publice. Pentru vizitatori, expozitia GastroPan ofera oportunitati de afaceri nelimitate prin gama completa de tehnologii, inovatii si know-how expusa. Pe de alta parte, expozantii au cea mai buna ocazie de a cunoaste si a satisface nevoile antreprenorilor si specialistilor din domeniu.

Solutii pentru toata industria: de la artizanal la industrial

Multitudinea solutiilor expuse la GastroPan 2016 se adreseaza fiecarui tip de afacere din domeniu, indiferent de profilul sau de marimea activitatii. Astfel, prin intermediul celor mai mari furnizori de la nivel international, evenimentul va prezenta intreaga gama de echipamente , accesorii, ustensile , consumabile, ingrediente , produse si servicii dedicate industriei de profil. Vor regasi solutii potrivite atat micile brutariile artizanale, micile covrigarii si gogoserii, cat si fabricile industriale de paine, fursecuri, paste, vafe sau ciocolata.

Programe dinamice la GastroPan: demonstratii, lansari si degustari

In cadrul programelor organizate de furnizori pentru a evidentia valoarea si avantajele tehnologiilor expuse, vizitatorii vor avea sansa de a interactiona cu brutari, cofetari sau bucatari talentati, vor putea testa utilajele, vor degusta produsele si vor descoperi noi surse de inspiratie si tehnici de lucru. In paralel, demonstratiile permanente asigurate de organizatori in colaborare cu cei mai priceputi maestri bucatari si brutari, decoratori de torturi, modelatori de flori din zahar, sculptori in legume si fructe.

Cele mai bune produse ale anului, premiate la GastroPan

La Concursurile GastroPan, sunt asteptati sa se intreaca peste 200 de brutari, cofetari si bucatari din toate colturile tarii. In cadrul acestor concursuri vor fi premiate cele mai reusite torturi, cele mai bune paini, cele mai gustoase produse de patiserie, cele mai bune platouri reci si cele mai impresionante sculpturi culinare si piese artistice obtinute din aluat de panificatie si din pasta de zahar.

Cateva momente susprinse la editia anterioara a expozitiei gasiti in Galeria Foto de pe www.gastropan.ro 

Pentru a expune la eveniment, rezervati un stand completand Formularul de pe www.gastropan.ro

Vizitatorii specialisti au acces gratuit la eveniment completand Talonul de Acces de pe www.gastropan.ro  

Organizatorii pot fi contactati la telefon 0266-219.392, mobil 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/profesionalismul-si-tehnologia-in-prim-plan-la-expozitia-gastropan-2016