Revista Gastromedia prezenta la Campionatul Intenational de Gatit in Aer Liberi!

Odorheiu Secuiesc - 16 septembrie 2008

Comunicat tip General in Turism

La Cluj s-a desfăşurat cu succes evenimentul culinar al anului.
Reprezentanţi ai artei culinare de înaltă clasă şi gurmanzi amatori care au făcut o pasiune pentru gătit, maeştri bucătari şi simple gospodine şi-au etalat talentele gastronomice, în cadrul Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber, organizat între 12-14 septembrie în parcarea complexului comercial Polus Center din Cluj-Napoca, revista Gastromedia fiind prezentă cu stand propriu.

Revista Gastromedia prezenta la Campionatul Intenational de Gatit in Aer Liberi!

Evenimentul, aflat abia la a doua ediţie a reuşit să se afirme deja printr-o bună organizare şi prin aducerea sub acelaşi „acoperiş” (cerul liber), a tuturor categoriilor de pasionaţi ai artei culinare – devenind astfel un punct de referinţă în peisajul gastronomic românesc. Profesionişti din sector şi vedetele din componenţa juriului au condimentat campionatul, în timp ce numeroasele demonstraţii live susţinute au (re)aprins apetitul celor prezenţi pentru arta gătitului.

Organizatorii de la ACEEA (Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ) au avut ca parteneri în buna desfăşurare a evenimentului specialişti din cadrul ANBCT (Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism), prin însuşi preşedintele asociaţiei, Dumitru Burtea, prin doamna Cornelia Ghişoi – Lady Chef a României (ambii fiind membri ai juriului), şi prin alţi maeştrii bucătari ce au asigurat caracterul profesional al evenimentului.

Evenimentul de la Cluj nu a limitat termenul de gastronomie la mâncare, punând un accent major şi pe importanţa asocierii băuturilor şi vinurilor cu mâncărurile. În acest sens, un alt membru al juriului, somelierul Sergiu Nedelea a avut grijă ca vinul să îşi recapete locul bine-meritat pe mese, alături de preparatele culinare...

Detalii pe www.gastomedia.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 8 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business.
Activitatea principala a societatii consta in editarea publicatiilor GASTROMEDIA si BRUTARUL, surse de informatii utile in mediile de afaceri carora le sunt dedicate, si anume sectorul HoReCa, respectiv industria de morarit-panificatie.
Ca preocupari complementare, compania se implica intens in promovarea tendintelor din cele doua sectoare, participand activ la diferite evenimente, conferinte, simpozioane, targuri si expozitii dedicate.
SC BORO-INFO SRL
Redactia revistelor Gastromedia si Brutarul
Telefon: 0266-219392
Persoana de contact: Daniel Maior
marketing@gastromedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/revista-gastromedia-prezenta-la-campionatul-intenational-de-gatit-in-aer-liberi