3 sfaturi de urmat în primele ore ale zilei

BUCURESTI - 29 septembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Trezitul de dimineață nu este o activitate întocmai pe placul multora dintre noi. În timp ce acest lucru ne împiedică să dormim în continuare, acesta ne și obligă, într-un fel sau altul, să fim productivi. Cu toate acestea, trezitul de dimineață poate fi folosit în favoarea noastră, cu atât mai mult cu cât vrem să finalizăm cât mai repede toate lucrurile pe care le avem pe listă. Descoperă în rândurile următoare 3 sfaturi de urmat în primele ore ale zilei și bucură-te de o nouă viață!

stiri Mehedinti

stiri Mehedinti

1.   Prepară-ți un mic dejun copios

Calitatea alimentației influențează, într-un procent foarte mare, starea noastră de bine de peste zi. Din nefericire, mulți dintre noi pleacă la cursuri sau la birou fără să mănânce ceva de dimineață. Acest lucru are doar efecte negative, întrucât organismul va fi astfel învățat să solicite mâncare la ore din ce în ce mai târzii.

2.   Informează-te din surse sigure, chiar de la primele ore ale dimineții

În fiecare zi, mulți dintre noi intră în contact cu date și informații furnizate de diverse canale de informare. Cu toate acestea, nu toate dintre ele sunt de încredere. Recomandarea noastră este să citești stiri Mehedinti și comunicate de presa, într-un mod relaxat și liniștit.

3.   Păstrează 12 minute pentru meditație

Când a fost ultima oară când ai avut câteva minute de liniște? Meditația este considerată un ritual cu efecte fabuloase, pe care toți liderii de succes îl urmează. Pentru doar 12 minute în fiecare zi, îți poți pune atât corpul, cât și mintea într-un echilibru de care să te poți bucura pe tot parcursul celor 24 de ore. La finalul celor 12 minute, te poți apuca inclusiv de cea mai dificilă sarcină de peste zi.

Primele ore ale dimineții sunt și cele mai productive, în măsura în care le folosești în mod strategic în fiecare zi.