Boştină şi Asociaţii gestionează peste 2.000 de dosare active aflate pe rolul instanţelor

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Juridic

Departamentul delitigiişi Executări Silite al casei de avocatură „Boştină şi Asociaţii” gestionează peste 2000 dedosareactive aflate pe rolul diverselor instanţe judecătoreşti din întreaga ţară. Cele mai multe dintre dosare se află în Bucureşti, restul fiind împărţite în mod relativ egal între cele trei „regiuni istorice” ale ţării. Un caz aparte se întâlneşte la Constanţa, unde se înregistrează un număr mai mare de dosare, datorită litigiilor care au ca obiect exproprierile de terenuri pentru tronsoanele Cernavodă – Medgidia şi, respectiv Medgidia - Constanţa ale Autostrăzii Soarelui.

Ovidiu Ţibuleac, Avocat Partener Bostina & Asociatii

Ovidiu Ţibuleac, Avocat Partener Bostina & Asociatii

 Avocaţii birourilor teritoriale pot asigura asistenţă juridică şi reprezentare la cel mai înalt nivel nu numai în oraşele unde acestea sunt localizate, ci şi în judeţele adiacente. 

Ovidiu Ţibuleac, Avocat Partener Bostina & Asociatii

„Colaborarea eficientă între avocaţii birourilor teritoriale şi cei din Bucureşti este esenţială pentru că permite atât gestionarea, în condiţii optime, a unui număr atât de mare de cauze, care prezintă diferite grade de dificultate, cât şi apărarea deplină a drepturilor şi intereselor legitime ale clienţilor noştri în faţa insţantelor judecătoreşti, indiferent de locaţia acestora şi/sau de dispersia pricinilor, în raport direct cu gradul de complexitate a dosarului respectiv. Colaborarea dintre avocaţii locali şi cei de la biroul din Bucureşti permite, de asemenea, şi distribuirea în mod raţional şi cu costuri mai reduse pentru clienţi a resurselor umane şi logistice de care dispunem la nivel regional” spune Ovidiu Ţibuleac, coordonatorul departamentului de litigii şi Executări Silite.

Cele 18 birouri teritoriale acoperă practic nevoile de asistenţă juridică şi de reprezentare în întreaga ţară. Departamentul de Litigii şi Executări Silite are 15 avocaţi, iar în cadrul birourilor teritoriale îşi desfăşoară activitatea 31 avocaţi şi paralegals.

„Avocaţii birourilor teritoriale pot asigura asistenţă juridică şi reprezentare la cel mai înalt nivel nu numai în oraşele unde acestea sunt localizate, ci şi în judeţele adiacente. Pe de altă parte însă, atunci când avem un număr însemnat de dosare simultan într-un oraş în care avem un sediu secundar, putem mobiliza mai mulţi avocaţi din birourile situate în apropiere şi –dacă este cazul – chiar şi de la Bucureşti” adaugă Ovidiu Ţibuleac.

Despre Bostina & Asociatii SPRL

Cu o crestere spectaculoasa in ultimii cinci ani, Bostina & Asociatii este in prezent cea mai mare casa de avocatura si una dintre cele mai respectate firme de pe piata de consultanta juridica din Romania.
Deviza noastra - Partners in Trust – exprima cel mai bine devotamentul nostru pentru excelenta muncii, dedicare si incredere reciproca.