Boştină şi Asociaţii, partener în cadrul Galei Financial Leaders Hall of Fame 2012, organizată de revista Business Arena

BUCURESTI - 23 noiembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Media / Publicitate, Juridic

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a participat, în calitate de partener, la Gala Financial Leaders' Hall of Fame 2012 organizată de revista Business Arena. La Gală, care a avut loc pe 22 noiembrie 2012 la Hotel Marriott din Bucureşti, au participat unii din cei mai imporanţi jucători de pe piaţa bancar-financiară din România.

“Domeniul financiar-bancar este esenţial pentru repornirea economiei româneşti, iar stabilitatea băncilor constituie o condiţie sine-qua-non a trăiniciei unei economii. Nu este nici un paradox, dar actualul climat economic advers a făcut din avocatul de business unul din cei mai importanţi actori pe această piaţă, atât pentru bănci cât şi pentru cei care caută surse de finanţare pentru afacerile lor” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

În cadrul Galei au fost premiate mai multe instituţii financiare şi bănci precum şi personalităţi din domeniu care s-au distins în anul care se încheie. Au fost acordate premii la următoarele categorii:

Corporate bank of the year; Retail bank of the year; Best banking strategy; Best innovative banking products; Banker of the year; Financial investment fund of the year; Insurance company of the year;

Bank of the year; Leasing company of the year; Best financial advisers. 

Despre Bostina & Asociatii SPRL

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.