Collini Lavori SpA câştigă în instanţă dreptul de a putea semna contractul pentru construirea centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu

BUCURESTI - 4 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Juridic

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a asistat compania italiană COLLINI LAVORI Sp.A. în demersurile juridice de anulare a unei decizii a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Astfel, Curtea de Apel Bucureşti, secţia a VIII-a contencios administrativ si fiscal, a decis la termenul din data de 31 octombrie 2013 să menţină rezultatul procedurii de atribuire a contractului nr. 18A/1026/16.07.2013 si actele subsecvente prin care Collini Lavori fusese declarată câştigătoare a licitaţiei privind construcţia centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu. Decizia este definitivă.

 „E un succes al întregii echipe de avocaţi care a lucrat la acest dosar şi suntem mulţumiţi că la aproape 10 luni de la câştigarea licitaţiei, clientul nostru poate, în fine, să semneze contractul de atribuire şi să demareze lucrările” spune avocat partener Emilia Toader, cea care a coordonat echipa de avocaţi.

Boştină şi Asociaţii a asigurat asistenţă şi reprezentare juridică societăţii COLLINI LAVORI în cadrul plângerii formulată  împotriva Deciziei nr. 3255/C1/3178/3184/11.09.2013 a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) prin care fuseseră admise contestaţiile formulate de COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA şi de SC SECOL SOECIETA EDILE CONSTRUZIONI E LAVORI SpA împotriva rezultatului procedurii de licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului de lucrări „Construcţia variantei de ocolire Târgu-Jiu”, organizată de CNADNR, în cadrul căreia oferta COLLINI LAVORI fusese declarată câştigătoare.

Despre Bostina & Asociatii SPRL

Cu o crestere spectaculoasa in ultimii cinci ani, Bostina & Asociatii este in prezent cea mai mare casa de avocatura si una dintre cele mai respectate firme de pe piata de consultanta juridica din Romania.
Deviza noastra - Partners in Trust – exprima cel mai bine devotamentul nostru pentru excelenta muncii, dedicare si incredere reciproca.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bostinaasociatii-management-consulting/collini-lavori-spa-castiga-in-instanta-dreptul-de-a-putea-semna-contractul-pentru-construirea-centurii-ocolitoare-a-municipiului-targu-jiu