Poze Bouzoukia

 • Natassa Theodoridou - Bouzoukia Night

  Poza: Natassa Theodoridou - Bouzoukia Night

 • Poster eveniment

  Poza: Sambata, 20 Iulie 2013, YAMAS Live Club (Mamaia) va invita la o petrecere Bouzoukia cu multe flori si o stea a Greciei: NATASSA THEODORIDOU.

 • poster eveniment

  Poza: Sambata, 10 august 2013, YAMAS Live Club (Mamaia) va invita la Bouzoukia Nights cu Thanos Petrelis si Elli Kokkinou!

 • poster

  Poza: Sambata, 3 august 2013, YAMAS Live Club (Mamaia) are ca invitata speciala pe Despina Vandi intr-o petrecere Bouzoukia de neuitat.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bouzoukia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bouzoukia. Pozele pe tema bouzoukia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bouzoukia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bouzoukia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bouzoukia.