Poze Box

 • logo MysteryBox

  Poza: Mystery Box lansează un nou trend: cadourile cu efect “wooow”!

 • King Promotion premiaza legendele boxului romanesc la gala de box Noaptea Campionilor- Careul de Asi

  Poza: King Promotion pretuieste campionii - festivitate de premiere a celor mai mari pugilisti ai Romaniei la gala de box Noaptea Campionilor – Careul de As

 • Design de logo Optimum Communication

  Poza: Conceptul de Black box in afaceri

 • Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

  Poza: Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

 • obiecte promotionale

  Poza: Obiecte promotionale – personalizarea brandului tau cu ajutorul magazinului Color Box

 • INTERCONT MUSIC & BOX OFFICE LANSEAZA: IN SESSION 2 Seria de compilatii IN SESSION ramine lider pe piata de trance-house!

  Poza: INTERCONT MUSIC & BOX OFFICE LANSEAZA: IN SESSION 2 Seria de compilatii IN SESSION ramine lider pe piata de trance-house!

 • Cutiile happybox

  Poza: Anul acesta faceti cadouri memorabile cu happybox! Cutiile cadou cu experiente si activitati s-au lansat si in Romania!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul box.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la box. Pozele pe tema box cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul box, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la box, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la box.