Forbes reunește cele mai importante nume din sistemul bancar în cadrul galei Forbes Banking Awards

BUCURESTI - 25 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Imobiliare

În seara zilei de miercuri, 27 aprilie 2016, la Athénée Palace Hilton va avea loc prima ediție a galei Forbes Banking Awards.

Evenimentul își propune premierea celor mai importante nume din sectorul bancar, atât public, cât și privat. Gala Banking Awards reprezintă recunoașterea de către Forbes România a eforturilor depuse de către bancheri pentru consolidarea unui sistemului bancar autohton. La eveniment vor participa principalii actori din sistemul bancar. Alături de aceștia vor mai fi prezenți și manageri de top din companiile mari, consultanți, avocați și reprezentanți ai pieței financiare.

Anul 2015 a fost primul an în care piața bancară din România a înregistrat o revenire și bancherii au putut privi din nou optimist în viitor.

Sistemul bancar şi-a demonstrat stabilitatea structurală şi pe parcursul anului 2014 a realizat optimizarea portofoliilor de credite printr-un proces amplu de curăţare a bilanţurilor, ajungând astfel să acorde credite, pe parcursul anului 2015, într-un ritm aproape similar cu cel de dinainte de criza economică.

Perioada de impas sau stagnare prin care băncile au trecut în ultimii ani a deschis noi abordări de business, unele dintre acestea având la bază inovația sau trasarea unor noi piețe pentru a reveni la un portofoliu de clienți cel puțin satisfăcător, idei care s-au dovedit extrem de benefice în dezvoltarea unui nou trend ascendent în domeniul financiar-bancar.

Partenerii Forbes Banking Awards, ediția 2016, sunt BMW România, MasterCard, Mușat si Asociații și CEC Bank.

Eveniment organizat cu sprijinul: Ribbon’d, Domeniile Sâmburești și Brigada de voluntari.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, TrainYourBrain, IQads, Manager.ro, Cariere, Femei în afaceri, Comunicatedepresa.ro și FNTM.

Mai multe detalii despre eveniment:

Mai multe detalii despre eveniment:

Ana Cooper

Event Director

0720.022.042

Ana.cooper@forbes.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bp-publishing/forbes-reuneste-cele-mai-importante-nume-din-sistemul-bancar-in-cadrul-galei-forbes-banking-awards