Poze Braconieri

  • La vânătoare de ... braconieri!

    Poza: La vânătoare de ... braconieri!

  • Harta locurilor braconate. Sursa: www.hartapescar.ro

    Poza: Pescarii trec la acţiune in România. Reţeaua de localizare HartaPescar.ro s-a alăturat asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta (SDD) pentru ape mai curate

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul braconieri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la braconieri. Pozele pe tema braconieri cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul braconieri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la braconieri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la braconieri.