Brady Auto Center & AliBaba Tour – un parteneriat perfect!

BUCURESTI - 9 iulie 2007

Comunicat tip General in Auto

Dealerul Škoda, Brady Auto Center, impreuna cu Agentia de turism AliBaba Tour au lansat un concurs pentru toti pasionatii noului model ŠkodaFabia.

Concursul ofera posibilitatea castigarii unui sejur de 5* pentru 2 persoane, 7 nopti, sistem all inclusive, charter, in Antalya, persoanelor care, in luna iulie, achizitioneaza noul model ŠkodaFabia de la showroomul Brady Auto Center din Bd. Iuliu Maniu 291-301.

Noua ŠkodaFabia - cel mai nou model lansat pe piata din Romania - ofera o perspectiva armonioasa, dinamica, indrazneata si in acelasi timp eleganta a celui mai bine vandut model din istoria moderna a Škoda Auto.
Cu o extraordinara fiabilitate, Noua Fabia ofera din plin confortul spatiului interior, are un comportament rutier excelent si un nivel ridicat de siguranta.
Noua ŠkodaFabia este diponibila in 7 versiuni de motorizare, 4 alimentate cu benzina si 3 tip TurboDiesel pentru preturi incepand de la 9.549 € (TVA inclus).

Descopera Noua ŠkodaFabia la dealerul Brady Auto Center din Bd. Iuliu Maniu 291-301 si vacanta de vis este a ta!

Despre Brady Trade

Brady Auto Center – dealer autorizat Skoda – va ofera servicii de calitate la preturi competitive: vanzari autoturisme Skoda noi, parc auto second-hand, buy–back, drive-test, leasing si asigurare, service: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, ITP, tunning si tractari auto non-stop.
318.76.50
marketing@bradytrade.ro
carmenbota@bradytrade.ro