Masini de ocazie Weltauto – Brady la primul salon auto SH din Bucuresti

BUCURESTI - 28 octombrie 2010

Comunicat tip General in Auto

Dealerul Weltauto, Brady Auto Center, participa la primul salon auto SH din Bucuresti organizat in perioada 28-31 octombrie 2010 in incinta Baneasa Drive-in.

Masini de ocazie Weltauto – Brady la primul salon auto SH din Bucuresti

Te asteaptam cu autoturisme de ocazie din grupul Volkswagen - Skoda, VW, Audi, Seat si Porsche - a caror vechime nu depaseste 4 ani de zile.
Vei gasi o gama larga de modele de masini, de clase si preturi pentru toate buzunarele: de la VW Polo – la 5000 € + tva pana la Audi A6 la 19.000 € + tva sau chiar Porsche Cayman, modelul vedeta al salonului auto sh.
Acum te poti convinge de avantajele achizitiei unei masini de ocazie de la un dealer autorizat: garantie 6 luni, verificare, calitate, istoric demonstrat, buy-back, finantare si asigurare auto.
In plus, cu ocazia acestui targ de masini sh, Porsche Leasing Romania si importatorul Porsche Romania impreuna cu dealerii Weltauto din Bucuresti, propun o oferta de finantare cu 0% dobanda pentru clientii de auto sh.

Vino la standul Weltauto – Brady din incinta Baneasa Drive-in, in perioada 28-31 octombrie 2010, sa-ti alegi o masina de calitate la preturi accesibile!

Pentru ca Brady este mai mult decat un dealer auto...este prietenul masinii tale.

Despre Brady Trade

Brady Auto Center, dealer autorizat Skoda si Weltauto, ofera produse si servicii integrate - vanzari autoturisme Skoda noi, masini de ocazie, buy-back, drive-test, service Skoda si Volkswagen, inchirieri auto, finantare si asigurare, tractari auto non-stop, management de flote - sustinute de oferte speciale adaptate cerintelor clientilor sai.
Carmen Bota
Marketing Brady
0722-152817
marketing@bradytrade.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brady-trade/masini-de-ocazie-weltauto-brady-la-primul-salon-auto-sh-din-bucuresti