Noua SkodaYeti de la Brady te duce la munte

BUCURESTI - 9 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Auto

Dealerul Skoda, Brady Auto Center iti ofera un weekend la munte pentru fiecare autoturism Skoda Yeti achizitionat pana la sfarsitul anului de la Brady

Impreuna cu primul SUV de la Skoda, care poarta numele legendarului om al zapezii, Yeti, te vei putea bucura de un week-end la Cabana Susai, oferit de Brady.
Daca Skoda ne-a dovedit ca Yeti exista, Brady vrea sa iti arate calitatile acestui nou model, testat atat in conditii dificile cat si pe drumurile publice. Pentru ca Yeti este sigur si puternic si isi conduce pasagerii acolo unde alte modele sunt obligate sa capituleze.
Daca aspectul robust al noului model Yeti te-a cucerit, o calatorie cu primului SUV Skoda te va convinge ca ai facut o alegere inteligenta.
La bordul autoturismului SkodaYeti te vei simti in siguranta datorita stabilitatii in viraje, luminilor de drum care asigura vizibilitate excelenta, farurilor adaptive bi-xenon, proiectoarelor de ceata cu functia cornering, dar si datorita celor 9 airbaguri din dotare, Yeti obtinand 5 stele la testele EuroNCAP.
In plus, cea mai originala solutie propusa de Skoda este data de butonul off-road bazat pe un sistem de asistenta la urcare-coborare care permite abordarea cu usurinta a unor pante mai abrupte, in special pe trasee mai dificile.
Oferta generoasa de spatiu se datoreaza unui asa-numit „Packaging“ inteligent, in conditiile unei inaltimi de 1691 mm, a unui volum al portbagaj cuprins intre 416 si 1760 litri, precum si a sistemului varioflex al scaunelor din spate.
Din punct de vedere tehnlogic, Skoda Yeti respecta cele mai ridicate exigente, atat prin garda ridicata la sol de 180 mm, cat mai ales prin tractiunea integrala cu un cuplaj haldex de ultima generatie.
Ca si omul zapezii, Yeti este preocupat de natura prin consumul redus de carburant (mixt: 6,1 l / 100 km) si un nivel redus al emisiilor CO2 (139 – 189 g/km).
Dar cea mai mare bucurie de a conduce Skoda Yeti este data de confortul si usurinta de operare de la bordul primului SUV de la Skoda, care asigura o tinuta de drum impecabila.
Si daca toate aceste calitati ale noului model Skoda Yeti nu te-au convins, dealerul Brady te provoaca la un drive-test cu motorizarea 2.0 TDI / 140 CP pentru a simti cu adevarat experienta 4x4.
Detalii pe www.brady-skoda.ro

Despre Brady Trade

Cu peste 4000 de masini vandute in ultimii doi ani, Brady se numara printre cei mai importanti dealeri din reteaua Škoda, avand o experienta de peste un deceniu in comercializarea, intretinerea si reparatia autoturismelor Škoda pe piata romaneasca. Avand la baza orientarea catre client si conceptul Škoda human-touch, Brady a dovedit ca este mai mult decat un dealer auto si a fost recompensat de catre Škoda Auto cu premiul “Dealerul Anului“ in 2008.
Carmen Bota
Marketing Manager
Brady Auto Center
0722-152817
marketing@bradytrade.ro