PRIMAVARA VINE CU ŠKODA DE LA BRADY !

BUCURESTI - 29 februarie 2008

Comunicat tip General in Auto

Dealerul Škoda, Brady Auto Center, impreuna cu agentia de turism Star Aviation Travel au lansat un concurs de primavara pentru toti pasionatii de autoturisme Škoda.

Concursul ofera posibilitatea castigarii unui sejur de 4* pentru 2 persoane, 7 nopti, demi-pensiune, charter, in Cipru, persoanelor care, in luna martie, achizitioneaza un autoturism Škoda de la showroomul Brady Auto Center din Bd. Iuliu Maniu 291-301.

In plus, pentru orice ŠkodaFabia Ambiente si Elegance, livrabile din stoc, beneficiati in luna lui Martisor de un discount de 1000 € (TVA inclus) si 6 luni CASCO gratuit pentru finantare prin Porsche Leasing.

Varianta de echipare Fabia Ambiente ofera aer conditionat gratuit alaturi de cele 4 aibag-uri, ABS, computer de bord si Radio CD cu MP3Player, toate acestea disponibile in varianta standard. Echiparea Elegance a modelul Fabia aduce in plus sistemul antiderapaj, proiectoare de ceata, faruri cu halogen, jante din aliaj usor, oglinzi exterioare electrice si incalzite.

Descopera primavara la dealerul Škoda din Cartierul Militari, Brady Auto Center si vacanta de vis este a ta!

Detalii si regulament concurs pe www.bradytrade.ro si www.staraviation.ro.

Despre Brady Trade

Brady Auto Center – dealer autorizat Skoda – ofera servicii de calitate la preturi competitive: vanzari autoturisme Skoda noi, parc auto second-hand, buy–back, drive-test, leasing si asigurare, service: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, ITP, tunning si tractari auto non-stop.

Dept. Marketing
021-3187650
marketing@bradytrade.ro