A doua ediție “Cupa Caroli” la înot și-a stabilit câștigătorii. 184 de medalii au fost înmânate victorioșilor.

BUCURESTI - 14 martie 2023

Comunicat tip General in Retail, CSR

Peste 350 de participanți au luat parte la a doua ediție a “Cupei Caroli”, eveniment organizat în 11-12 martie 2023 de Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern și Primăria Municipiului Pitești. “Cupa Caroli” a adunat sportivi înscriși în 17 cluburi din România și Republica Moldova. În cadrul ediției din acest an au fost înmânate victorioșilor 184 de medalii, iar cele mai bune performanțe din concurs au fost răsplătite cu 17 cupe.

Cupa Caroli

Cupa Caroli

Tinerii sportivi au avut prilejul să-și testeze abilitățile de înotători în interiorul bazinului acoperit din ștrandul Costache Negri. Concursul a constat în 3  probe la categoria 6-8 ani și 4 probe la categoriile 9-11 ani, 12-14 ani. Startul competiției a fost dat sâmbătă, la ora 9:00, de către Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

În urma clasamentului final, primul loc pe podium a fost ocupat de Clubul Sportiv Municipal Pitești cu 138 puncte, al doilea loc a revenit Asociației Club Sportiv Total Sport Art Pitești care, în urma probelor, a reușit să adune 72 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat  Club Sportiv Winner Pitești cu 70 de puncte.

Rezultate notabile au mai obținut și celelalte 14 cluburi înscrise în competiție. În total, în cadrul concursului de înot “Cupa Caroli” 2023 s-au înmânat 184 de medalii, dintre care 63 de medalii de aur, 60 de argint și 61 de bronz.

Pentru a încuraja eforturile juniorilor de a se pregăti pentru competițiile regionale și naționale, înscrierea la „Cupa Caroli” s-a făcut fără taxă de participare. Astfel, atât sâmbătă, cât și duminică, bazinul acoperit din ștrandul Costache Negri a fost animat de juniori entuziasmați să ia parte la probele de înot. Alături de ei au fost antrenorii și părinții care i-au susținut pe tot parcursul competiției.

Despre Caroli Foods Group, parte a Grupului Sigma

Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, este liderul local în domeniul produselor din carne ambalate din România și unul dintre cei mai de succes producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de importante facilități logistice în toată țara, o flotă considerabilă și o rețea extinsă de distribuție.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-4-strategy/a-doua-editie-cupa-caroli-la-inot-si-a-stabilit-castigatorii-184-de-medalii-au-fost-inmanate-victoriosilor