Un ou și o găină la târgul de job-uri

Timisoara - 30 martie 2023

Comunicat tip General in Juridic

Hațegan Attorneys, o prezență inedită la târgul de job-uri al Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara

Hațegan Attorneys la târgul de joburi

Hațegan Attorneys la târgul de joburi

Hațegan Attorneys participă azi, 30 martie 2023, la primul târg de job-uri dedicat studenților și absolvenților Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Hațegan Attorneys vine către participanții târgului cu o provocare inedită și anume o invitație la o dezbatere live pe subiectul: Ce a fost mai întâi, oul sau găina?

Participanții la târg pot scana codul QR de la standul Hațegan Attorneys pentru a se înscrie la dezbaterea care va avea loc,  pe 5 aprilie, cu spijinul Facultății de Drept, la sediul Hațegan Attorneys, din strada Ady Endre nr. 11.

Hațegan Attorneys este recunoscută ca fiind o firmă de avocatură cu o abordare creativă atunci când vine vorba despre soluțiile și serviciile noastre. Asta ne-am dorit să transmitem și prin această participare inedită la târg. Un ou și o găină, așa sumarizăm prezența noastră la acest târg de job-uri. Provocarea pe care o lansăm către studenți este aceea de a se înscrie la o dezbaterea pe tema:  Ce a fost mai întâi, oul sau găina? Nu așteptăm argumente juridice, ci abilități creative, de comunicare, de oratorie și spirit de convingere, întrucât credem că dacă ai aceste abilități, le vei putea aplica și în domeniul juridic (ca și în alt domeniu de altfel), cu succes”, spune Ioana Hațegan Managing Partner și Fondator al Hațegan Attorneys

Regulile dezbaterii:

▪        Studenții înscriși vor fi împărțiți în 2 grupuri, susținătorii oului și cei ai găinii. 

▪        Participanții vor avea la dispoziție 15 minute pentru a centraliza argumentele și a-și desemna 2-3 reprezentanți care să susțină verbal în fața tuturor argumentele grupului (în intervenții de maximum 20 minute fiecare, plus 10 minute în replică) 

▪        Argumentele vor fi evaluate de un juriu format din: prodecanul Facultății de Drep Sorina Doroga și doi avocați Hațegan Attorneys.

▪        Criteriile de evaluare vor fi: complexitatea, creativitatea și spiritul convingător al argumentației (toate cele 3 vor fi notate cu scoruri de la 1 la 5, 1 fiind cel mai mic, iar 5 cel mai mare).

Premiile dezbaterii:

▪        Cea mai bună echipă: 200 Euro

▪        Cel mai bun orator din fiecare echipă: 50 Euro/orator

 

 

 

De 19 ani, Hațegan Attorneys și-a asumat misiunea de a fi un hub de pregătire a tinerilor absolvenți în Timișoara, pentru a oferi consultanță juridică la standarde internaționale. Firma a contribuit la formarea a cel puțin 3 generații de tineri juriști, dintre care unii sunt în continuare alături de Hațegan Attorneys, iar alții duc mai departe formarea și experiența acumulată aici. 

Constant Hațegan Attorneys oferă oportunități de practică, în timpul anului sau pe perioada de vară și își propune să rămână mai departe un loc de care studenții să își dorească să se apropie, pentru că simt că pot pune talentele lor în practică într-un mediu propice pentru creștere și dezvoltare lor profesională.

# # #

 

Despre Hațegan Attorneys

 

Fondată în 2004, firma de avocatură Hațegan Attorneys are o echipă specializată în toate ramurile de drept relevante precum fuziuni și achiziții, energie, concurență, imobiliare, dreptul muncii, protecția consumatorului, GDPR etc. Avocații Hațegan Attorneys oferă consultantă juridică în limba germană, engleză, italiană și franceză.

Hațegan Attorneys are sediul în Timișoara și este singura firmă de avocatură din România membră GGI Global Alliance.

 

Cu un leadership extrem de implicat în proiecte sociale, Hațegan Attorneys este singura firmă de avocatură din România care a lansat Fundația Hațegan, o fundație cu proiecte educative, culturale și sociale. Fundația Hațegan organizează de 10 ani Balul Vienez Timișoara, al 31 bal vienez recunoscut de Primaria Viena la nivel internațional.

 

Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Hațegan Attorneys găsiți la www.hategan.ro/ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-4-strategy/un-ou-si-o-gaina-la-targul-de-job-uri