Adobe LiveCycle – O Solutie Potrivita Mediului Enterprise

BUCURESTI - 18 iunie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Cursuri

Pe masura ce concurenta creste si noi tehnologii apar, creste si necesitatea adaptarii la noile solutii. Sistemele software „de sine statatoare”, izolate, reprezinta o aparitie din ce in ce mai rara. Integrarea sistemelor reprezinta unul dintre aspectele mai „subtile” ale dezvoltarii software, datorita gradului ridicat de complexitate prezentat de acesta.

Integrabilitatea si Stabilitatea Sistemelor Software

Cand nu se reuseste integrarea acestor sisteme legacy, acestea functionalitatile acestora sunt reproiectate in vederea compatibilizarii cu noile platforme si solutii.

Cu alte cuvinte, in contextul actual al domeniului IT, masura in care un produs este integrabil este direct proportionala cu succesul acestuia.

Adoptarea unei solutii ce poate fi extinsa (nu neaparat modificata) si integrata in prezent poate reprezenta un aport de calitate in derularea proceselor dar si micsorarea costurilor in viitor.

Adobe LiveCycle

Adobe LiveCycle Enterprise Suite consta intr-o serie de componente software ce se concretizeaza intr-o platforma bazata pe SOA ce ruleaza pe un server de aplicatii JEE ce pune la dispozitie specialistilor un mediu facil de dezvoltare, deployment si configurare.

Exista numeroase motive conform carora utilizarea Adobe LiveCycle pentru implementarea solutiilor ar reprezenta o alegere potrivita. Printre cele mai semnificative se pot numara micsorarea diferentelor si discrepantelor dintre aspectele privitoare la proiectarea produsului si rezultatul final, implementarea propriu-zisa, datorita elementelor high-level puse la dispozitie, facilitarea managementului si monitorizarii sistemului, nivelul inalt de fiabilitate si securitate, suportul in directia simplificarii realizarii orchestrarii si un model de dezvoltare extrem de accesibil (este vorba de limbajul Java, cunoscut pentru calitatile sale).

Asadar, Adobe LiveCycle prezinta caracteristicile pe care ar trebuie sa le prezinte o solutie stabila, adecvata contextului schimbator specific domeniului IT.

De asemenea, consistent cu cele mai bune practici, Adobe LiveCycle pune la dispozitie un mijloc facil de extindere a facilitatilor si de adaugare a serviciilor: acestea pot fi adaugate sub forma POJO-urilor (Plain Old Java Object) Java sau prin orchestrarea serviciilor deja existente, impactul asupra componentelor fiind astfel redus la minim.

Asadar, datorita arhitecturii ce prezinta posibilitatea extinderii facile, Adobe LiveCycle reprezinta o solutie demna de luat in calcul.

Solutia potrivita si training-ul de calitate – cursurile BrainConcert

Cursurile BrainConcert Adobe LiveCycle pun la dispozitia companiilor o solutie in vederea asigurarii unui nivel corespunzator de pregatire a angajatilor insarcinati cu implementarea solutiilor de acest tip.

Intrucat insusirea aptitudinilor necesare lucrului cu LiveCycle prezinta numeroase aspecte extrem de complexe, asigurarea training-ului de calitate reprezinta o conditie strict necesara.

Cursurile BrainConcert (link oferta) vin in intampinarea cursantilor, punandu-le acestora la dispozitie o metoda de abordare a subiectului LiveCycle atat din perspectiva teoretica, cat si din perspectiva practica.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-concert/adobe-livecycle-o-solutie-potrivita-mediului-enterprise