Concurenta si Solutiile Business Intelligence

BUCURESTI - 13 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Cursuri

Pe masura ce numarul competitorilor de pe un anumit segment de piata creste, creste si nivelul concurentei si odata cu acesta, implicit, eforturile necesare.

Asadar, centrul de greutate, punctul de sprijin al companiilor este nevoit  sa se deplaseze catre calitate. Aceasta schimbare de paradigma – de la productia in masa, cantitativa, la punerea din ce in ce mai des a accentului pe factorii ce tin de aspectul calitativ – reprezinta o consecinta naturala a evolutiei tehnologiei.

In vederea supravietuirii in acest context, companiile trebuie sa se indrepte in directia „valului”, orientandu-se cu precadere pe latura calitativa, atat in ceea ce priveste valoare adusa clientului cat si in raport cu procesele interne derulate.

In vederea asigurarii unui nivel ridica de eficienta, este important ca masurile „clasice” in vederea maririi productivitatii si micsorarii a costurilor sa fie acompaniate de o abordare „introspectiva”, analitica, avand obiectivul imbunatatirii procesului decizional. Adesea, procesul decizional reprezinta factorul care poate face diferenta, factorul esential succesului si supravietuirii in contextul pietelor cu un nivel inalt de concurenta.

Business Intelligence si randamentul

Asadar, analiza proceselor de business este importanta. Acuratetea informatiilor obtinute in urma analizei este direct proportionala cu randamentul unei companii.

In vederea asigurarii cu privire la precizia datelor colectate referitoare la derularea proceselor, a corectitudinii analizei si, in general, in vederea derularii intr-un mod cat mai optim a activitatilor, este necesara utilizarea si implementarea solutiilor de Business Intelligence.

Acest concept descrie o gama larga de aplicatii, tehnologii, metodologii si discipline ce se ocupa cu colectarea, procesarea si analiza datelor referitoare la procesele derulate in vederea imbunatatirii procesului decizional.

Exista o gama variata de produse si solutii dedicate domeniului business intelligence, subdomeniilor si domeniilor adiacente acestuia. Unele dintre cele mai performante si de succes solutii de acest fel sunt produsele SAP.

Acestea se adreseaza unei game vaste de solutii: raportare, calcul statistic, data mining, online analytical processing (OLAP), forecasting etc.

Implementarea solutiilor SAP reprezinta un pas important in directia asigurarii unui nivel ridicat de eficienta si unui proces decizional coerent, acestea remarcandu-se in primul rand datorita caracteristicilor de calitate si fiabilitate.

Cursurile BrainConcert – o aborare inteligenta a Business Intelligence

BrainConcert intelege necesitatea adaptarii la noul context  si pune la dispozitia companiilor cursuri in vederea asigurarii unui nivel corespunzator de training angajatilor acestora ce vor lucra cu solutiile SAP Business Intelligence.

Cursurie BrainConcert SAP ofera companiilor o solutie de incredere in vederea asigurarii pregatirii personalului pentru lucrul cu o gama larga de solutii SAP. Cursantul avea ocazia familiarizarii cu Web Intelligence (tehnici de query, raportare etc.), cu Crystal Xcelsius, Crystal Reports si multe altele.

Trainerii BrainConcert specializati vor veni in intampinarea oricaror dificultati. Cursurile sunt astfel structurate incat sa permita un nivel ridicat de flexibilitate si abordarea tuturor potentialelor surse de nelamurire.

Pentru mai multe detalii despre oferta BrainConcert, click aici.