Cursuri Microsoft Pentru Toate Nivelurile

BUCURESTI - 9 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Cursuri

BrainConcert intelege si acorda importanta cuvenita tuturor factorilor implicati in asigurarea succesului companiilor. Asadar, cursurile companiei sunt astfel structurate incat sa se adreseze tuturor aspectelor ce trebuie luate in considerare in vederea derularii activitatilor dintr-un anumit domeniu intr-un mod optim.

In momentul de fata, este aproape imposibila evitarea interactiunii cu produsele Microsoft, atat cu cele destinate utilizatorilor individuali cat si cu cele dedicate companiilor si solutiilor specializate.

Popularitatea acestora este irefutabila. Unul dintre motivele ce stau la baza acestei popularitati a produselor companiei in discutie este calitatea acestora.

Asadar, este de la  sine inteles ca familiarizarea cu gama de produse / solutii / tehnologii Microsoft reprezinta un avantaj demn de luat in calcul.

Mai mult de atat, abilitatea de lucru cu acestea poate fi considerata chiar o conditie strict necesara, de realizarea careia poate depinde nu numai eficienta unui anumit departament al unei companii, ci chiar succesul acesteia. Importanta training-ului de calitate este de necontestat.

Cursuri pentru toate nivelurile

Cursurile Microsoft de la BrainConcert acopera o gama larga de subiecte, de la administrarea si configurarea sistemelor Microsoft pana la development, retelistica si multe altele, fiind astfel structurate incat sa asigure asimilarea de catre cursant atat a cunostintelor de stricta necesitate cat si a elementelor cu un grad mai ridicat de dificultate / complexitate.

Asadar, sunt tratate subiecte precum configurarea si administrarea sistemelor de operare Microsoft, configurarea si notiuni de retelistica in mediul sistemelor de operare de acest tip si lucrul cu file system-ul si notiuni practice.

De asemenea, sunt acoperite subiecte avansate, precum lucrul cu sistemele Windows Server (configurare, implementarea solutiilor, lucrul cu Active Directory etc.), notiuni avansate de retelistica si de administrare a serverelor, SQL Server (interogarea si administrarea bazelor de date), dezvoltarea cu IDE-ul Visual Studio, dar si lucrul cu tehnologii precum Microsoft Project sau Microsoft SharePoint (configurare, administrare, integrare etc.).

Asadar, cursurile BrainConcert ofera posibilitatea familiarizarii cu deprinderii aptitudinilor necesare lucrului cu o gama vasta de tehnologii Microsoft , oferind astfel companiilor o solutie eficienta de training. Angajatii acestora insarcinati cu lucrul cu tehnologii Microsoft precum cele mai sus mentionate vor avea ocazia dobandirii sau imbunatatirii abilitatilor si cunostintelor necesare.

Aptitudinile necesare si flexibilitatea cursurilor

Cursurile BrainConcert acorda importanta cuvenita atat aspectelor teoretice, cat si celor practice. Compania pune la dispozitia cursantilor o modalitate eficienta de testare a aptitudinilor si competentelor, garantand astfel un nivel ridicat de pregatire. Cursurile sunt flexibile, venind in astfel in intampinarea clientului, asigurand posibilitatea adaptarii training-ului.

Pentru mai multe detalii, vezi oferta corporate BrainConcert pentru companii aici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-concert/cursuri-microsoft-pentru-toate-nivelurile