Solutiile si Tehnologiile IBM in Contextul Actual al IT-ului

BUCURESTI - 21 iunie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Cursuri

Tehnologia informatiei este indispensabila succesului pe piata. Numarul domeniilor in care evolutia IT-ului nu se reflecta deloc este in continua scadere. Asadar impactul evolutiei tehnologiei informatiei nu mai poate fi considerat asimptotic, o activitate anexa, de care bunul mers al companiilor nu depinde in mod direct.

IT-ul a devenit esential, nu numai benefic, derularii aproape tuturor activitatilor in cadrul unei companii, asadar, un factor indispensabil in vederea asigurarii succesului pe piata.

Natura schimbatoare de evolutie permanenta a acestui domeniu reliefeaza importanta solutiilor de calitate.

Solutiile IBM se afla la baza a nenumarate implementari, datorita multitudinii caracteristicilor calitative ce le plaseaza in topul principalilor concurenti de pe piata tehnologiei informatiei.

Aceste solutii se adreseaza unei game extrem de variate de domenii, de la managementul sistemelor si servere de aplicatii pana la solutii hardware .

Factori ai succesului – solutia potrivita si training-ul de calitate

Solutia potrivita poate fi implementata in contextul potrivit. Acest context este conditionat de un cumul de factori. Unul dintre cei mai importanti factori de pe aceasta lista este reprezentat de nivelul adecvat de pregatire a celor ce vor lucra cu viitoarea solutie si de masura in care cei ce pot influenta factorii sunt informati cu privire la implicatiile unei anumite solutii. Atat alegerea, cat si implementarea corespunzatoare implica necesitatea asigurarii unui nivel adecvat de pregatire in domeniul considerat.

Cursurile IBM BrainConcert – un mijloc eficient de asigurare a pregatirii de calitate

Cursurile IBM BrainConcert sunt destinate familiarizarii cursantului cu o gama larga de solutii si tehnologii IBM . Acesta va avea ocazia deprinderii unui set de aptitudini si competente de stricta necesitate si nu numai.

Vor fi luate in discutie atat notiunile fundamentale si cunostintele esentiale, cat si o serie de aspecte ce privesc laturile mai „subtile” ale tehnologiilor, respectiv solutiilor ce fac subiectul cursurilor.

Asadar, cursurile pun la dispozitia celor interesati, atat indivizilor cat si companiilor, un mijloc eficient de dobandire, sau imbunatatire, a aptitudinilor. BrainConcert ofera certificari IBM Software si IBM Hardware.

Cursurile variaza in dificultate, in functie de tema si de nivelul participantilor, de la cei cu mai putina experienta pana la membrii seniori ai echipelor IT, adresandu-se astfel unui segment cat mai larg.

BrainConcert pune la dispozitia companiilor si tuturor celor interesati un mijloc eficient de testare a cunostintelor si aptitudinilor. Astfel companiile beneficiaza de o modalitate obiectiva de evaluare a personalului. Testarea corespunde celor mai inalte standarde.

Compania ofera, pe langa aceste cursuri, analiza si consultanta gratuita pentru stabilirea nevoilor de training ale companiei. Pentru mai multe detalii legate de oferta de training corporate BrainConcert, click aici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brain-concert/solutiile-si-tehnologiile-ibm-in-contextul-actual-al-it-ului