Curs autorizat Formator cod COR 242401

Organizator: Brainevo

Curs autorizat Formator cod COR 242401

Bucuresti , 20-25 octombrie 2014 (6 zile, de luni si pana sambata)

Livrarea unei sesiuni de training necesita multe abilitati. Un trainer are nevoie sa cunoasca foarte bine continutul (chiar sa fie un expert in domeniul respectiv), sa fie capabil sa comunice foarte bine cu personalitati diferite, sa cunoasca cum functioneaza procesul de invatare la adulti, sa detina un inalt nivel de empatie pentru a intelege provocarile cursantilor si pentru a fi capabil sa exprime entuziasm fata de continutul predat.

Participand la acest curs, vei beneficia de experienta cumulata de peste 30 de ani a celor doi formatori in livrarea de training, precum si de cele mai eficiente tehnici de facilitare, validate in practica. 

Mai multe informatii si inscriere: www. brainevo .ro

Despre BRAINEVO CONSULTING

Brainevo este o companie romaneasca care ofera solutii complete de training pentru companii (Corporate Training, cursuri si workshop-uri personalizate in functie de nevoile clientului), precum si servicii de coaching si de consiliere pentru dezvoltare personala. De asemenea, pentru toate persoanele interesate de dezvoltarea lor personala si profesionala, Brainevo ofera o suita de cursuri, seminarii, workshop-uri, formari si evenimente, precum si sesiuni de coaching si de consiliere.

Confirmare pana la data: 20 octombrie 2014

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • Brainevo Brainevo