Bakugan, vedeta jucariilor

BUCURESTI - 24 martie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Dupa isteria de anul trecut cu jucariile B-daman, ca urmare a filmului de desene animate difuzat la TV, anul acesta se anunta o noua nebunie: jucariile si jocul Bakugan.

Ca si B-daman, jucariile Bakugan, cea mai nouă inovaţie a companiei americane Hasbro, lideră de piaţă în domeniu, sunt realizate dupa un popular serial de desene animate care rulează şi pe unul din posturile TV din România. Destinat copiilor cu varsta peste 5 ani, jocul Bakugan combina abilitatile cu actiunea si strategia. Considerat o alternativa a jocurilor pe calculator si o modalitate de dezvoltare a creativitatii, jocul presupune lansarea bilelor Bakugan peste cartile magnetice de joc, unde acestea se transforma in luptatori Bakugan, iar apoi socotirea punctajului pentru fiecare jucator. Se poate juca de catre 4 copii, iar jucatorii pot colectiona diferiti luptatori, fiecare cu o alta abilitate care influenteaza in mod direct punctajul.

Jucariile Bakugan au castigat premiul “Jucaria Anului” acordat de Asociatia Industriei de Jucarii din SUA, atestand imensul succes de care se bucura aceasta serie in intreaga lume. Pe site-ul oficial al acestui produs, copiii si parintii pot afla mai multe detalii despre personajele Bakugan, pot invata noi strategii de joc, si pot discuta pe forum cu alti pasionati ai acestei serii de personaje.

In Romania, aceste jucarii se pot cumpara din magazinul online www.JocSotron.ro, care in perioada 23 martie – 18 aprilie isi sustine clientii din Bucuresti cu transport gratuit pentru orice comanda.

Despre Brand 4G Aliat Consult

JocSotron.ro este un magazin online de jucarii lansat in anul 2008, cu o oferta de peste 1000 de jucarii, oferind clientilor branduri , producatori si personaje cunoscute, cum sunt: Barbie, Transformers, Bakugan, Power Rangers, Lego, Little Tikes, Feber, Mattel, MGA, Disney, Chiico.
Ciprian
brand4g@gmail.com