Descopera cine esti! Fa Testul de Personal Branding!

BUCURESTI - 3 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Brand Academy te invita sa descoperi astazi cine esti si cine vrei sa fii, prin intermediul Testului de Personal Branding, accesibil in Centrul de testare online Brand Academy.

Brand Academy iti ofera un instrument util care te ajuta sa intelegi valoarea de piata a brandului tau personal si care iti furnizeaza un real suport in procesul complex de gestionare a carierei. Acceseaza Centrul de testare online Brand Academy si fa Testul de Branding Personal aici www.testcenter.brandacademy.ro.

Brandingul personal este un concept nou, actual, prin care poti sa iti evaluezi si sa iti gestionezi cariera, fiind in permanenta conectat la dinamica si provocarile pietei in care iti desfasori activitatea.

Este o abordare inovatoare, care te ajuta sa iti descoperi si sa iti pui in valoare abilitatile si talentul de lider, pentru a deveni intotdeauna mai bun. Este un instrument care faciliteaza constientizarea atributelor tale unice si alegerea unei directii profesionale adecvate acestora, astfel incat sa poti deveni un veritabil performer.
Ai deci nevoie sa afli cine esti si cine vrei sa fii.

Despre BRAND ACADEMY

Brand Academy este lider in solutii inovatoare de business education. Lansata in 2003, organizatia se prezinta cu o oferta educationala valoroasa, caracterizata prin inovatie, vocatie internationala si flexibilitate. Printre initiativele unice ale Brand Academy se numara programul postuniversitar de leadership, programul postuniversitar de brand management, Scoala de Retail, Scoala de Customer Service, precum si conferintele Beyond Borders care au gazduit personalitati de talie mondiala precum Bill Clinton, Presedinte al Statelor Unite (1993 – 2001), Helmut Kohl, Cancelar al Germaniei (1982 – 1998), Rita Clifton, Presedinte al Interbrand Worldwide.
Pentru mai multe informatii,

Cristian Lupu
PR Officer
Telefon: (021) 318.08.25
Fax: (021) 318.08.26