dedeman

Comunicate de presa dupa brand-ul Dedeman

  • dedeman. Invataturile unei proaspete mamici - Dana Rogoz

    Bucuresti - 29 mai 2014

    Comunicat dedeman

    Sa fii mamica nu inseamna ca trebuie sa te lipsesti de lucruri, ci ca o sa te bucuri de mai multe. Cred ca una din temerile fiecarei mamici este ca nu o sa mai poate face toate lucrurile pe care le facea inainte. Eu cred ca poti in continuare sa te v ...   Citeste comunicatul


Vezi toate comunicatele de presa despre dedeman


Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la brandul dedeman.

Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la brandul dedeman. Informatiile despre dedeman cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dedeman, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dedeman, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.