Paravion.ro lansează cel mai inovator sistem de rezervări - doar la un click depărtare

BUCURESTI - 7 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

Platforma de servicii de turism online Paravion.ro lansează unul dintre cele mai inovatoare şi prietenoase sisteme de rezervări online de pachete turistice de tip charter, unic pe piaţa românească. Doar pe www.paravion.ro, turiştii vor avea posibilitatea de a-şi rezerva vacanţe precum circuite, croaziere sau sejururi, fără să mai necesite implicarea unui agent pentru preluarea comenzii.

Paravion.ro lansează cel mai inovator sistem de rezervări - doar la un click depărtare

Paravion.ro a devenit astfel o platformă de gestionare a pachetelor turistice produse de Happy Tour, la care pasionaţii de călătorie vor avea acces rapid şi sigur. Printre ofertele urcate deja pe site se regăsesc circuite în Franţa, Singapore şi Kenya, sejururi în Spania şi Grecia şi croaziere pe Marea Mediterană. Agenţii de turism vor interveni în consilierea turiştilor doar în ceea ce priveşte organizarea programului odată ajunşi la destinaţie, înscrierea pentru excursii opţionale sau oferirea de informaţii privind obiectivele turistice vizitate.  

Căutarea vacanţei dorite se realizează în timp real, utilizatorii având posibilitatea să seteze criterii de căutare variate, spre exemplu destinaţie, dată sau intervalul de preţ. Aceştia au la dispoziţie mai multe modalităţi de plată, cea online, prin carte de credit (Visa Card, Master Card), sau prin transfer bancar.

Prin acest nou format, Paravion.ro urmăreşte să rămână în continuare alegerea preferată de românii interesaţi de călătorie prin promisiunea desfăşurării unui proces continuu de îmbunătăţire.

Paravion.ro este lider pe segmentul de agenţii de turism care operează online în România, furnizând servicii de turism prin intermediul paginii de Internet a companiei. Aceasta a fost înfiinţată în anul 2005 de Millenium Tour şi este cea mai mare agenţie online din România, cu prezenţă şi în Bulgaria. Din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, lider pe piaţa călătoriilor de afaceri din România, achiziţie care a urmărit consolidarea ca cel mai important furnizor de servicii de turism din România.

Happy Tour este deţinut de către fondul spaniol de investiţii GED format din opt companii din estul Europei, dintre care şapte în România (Happy Tour, Diamedix, Total Energy Business, Rosegur, Fonomat, Infopress şi RED). Acestea sunt o dovadă a angajamentului GED faţă de regiunea Europei de Sud-Est şi în special faţă de România, unde, din 1996 până-n prezent, a investit peste 120 milioane de euro în 18 companii.