EL SOL - o noua gama de produse solare

BUCURESTI - 15 mai 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania GEROCOSSEN, situata intre primii 5 producatori de produse cosmetice de la noi, a decis sa-si completeze portofoliul cu o noua gama de produse solare. La baza acestei decizii a stat evolutia vanzarilor de produse solare de anul trecut, cand compania GEROCOSSEN a inregistrat o crestere de peste 80% a vanzarilor pe acest segment de produse. Lansarea noii game s-a facut sub un nou brand, EL SOL, iar noutatea acesteia consta in asocierea filtrelor solare UVA/UVB cu cele mai active substante naturale (uleiuri esentiale de catina, galbenele, morcov si extract de nuc), care asigura obtinerea unui bronz uniform, o protectie superioara impotriva radiatiilor solare, dar si o piele hidratata.

Prin lansarea gamei El SOL, GEROCOSSEN demonstreaza ca a inteles orientarea pietei catre produsele solare ce ofera, pe langa protectie UVA/UVB, si alte beneficii, precum hidratarea, hranirea etc. In plus, mizand pe un consumator din ce in ce mai educat si informat, cremele solare din noua gama EL SOL sunt colorate natural, iar uleiurile de plaja nu contin conservanti.
EL SOL, noua gama de produse solare pe care GEROCOSSEN o ofera consumatorilor, cuprinde cinci produse: ulei pentru bronzare SPF 6, ulei pentru bronzare SPF 10-spray, crema protectoare ultra-hidratanta SPF 12, crema protectoare ultra-hidratanta SPF 18 si lapte racoritor dupa plaja.
Fiecare produs se va gasi la raft la pretul de aproximativ 10 RON.
Reprezentantii companiei estimeaza ca, in vara acestui an, produsele solare GEROCOSSEN vor cunoaste o crestere a unitatilor vandute cu 70-80% fata de anul trecut.

Despre BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER

BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER este o agentie de relatii publice specializata in analiza si strategie de imagine, consultanta in comunicare, relatii cu mass-media, monitorizarea imaginii in presa, rapoarte media si analize privind concurenta, organizare de evenimente, branding si rebranding.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER (0748.201.502, office@brander.ro).
office@brander.ro