Gerocossen mereu în top

BUCURESTI - 2 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania Gerocossen a fost desemnată şi în acest an ca ocupanta locului 2 în Topul Naţional al Firmelor Private, realizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. Clasamentul, realizat pe domenii de activitate şi pe baza indicatorilor economico-financiari, conform bilanţului contabil pe anul 2006, dovedeşte încă o dată faptul că Gerocossen este mereu în top. Nu numai într-un top al performanţelor economice, ci şi într-un top al preferinţelor consumatoarelor.

Gerocossen mereu în top

'Calitatea produselor Gerocossen este cea care ne plasează în topul preferinţelor şi care ne aduce succesul. Am încercat dintotdeauna să venim în întâmpinarea dorinţelor consumatoarelor noastre, să le oferim soluţii inovative şi naturale pentru frumuseţea lor. Astfel, în acest an, am lansat o nouă gamă de produse solare EL SOL, care asociază filtrele UVA/UVB cu cele mai active substanţe naturale, şi o nouă gamă de cosmetice naturale Gerocossen Activa Hydraferm, cu un conţinut de peste 80% de substanţe naturale sub forma unui complex preţios din măsline. Pentru că, până la urmă, succesul şi încrederea consumatorilor în brandurile pe care le oferi te obligă să fii mereu cu un pas înainte...' – spune Stanca Cismaru, Director General.
Compania Gerocossen, cunoscută mai ales pentru vopselele de păr pe care le produce şi care îi asigură aproximativ 60% din cifra de afaceri, estimează pentru acest an o cifră de afaceri în creştere cu 10-15% faţă de anul trecut.

Despre BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER

BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER este o agentie de relatii publice specializata in analiza si strategie de imagine, consultanta in comunicare, relatii cu mass-media, monitorizarea imaginii in presa, rapoarte media si analize privind concurenta, organizare de evenimente, branding si rebranding.
Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi agenţia BRANDER. THE ORIGINAL BRANDER (telefon: 0748.201.502, e-mail: office@brander.ro).
office@brander.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brander-the-original-brander/gerocossen-mereu-in-top