Aneta Bogdan face parte din juriul ReBrand 100™ din 2006

BUCURESTI - 10 august 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Aneta Bogdan, Managing Partener Brandient, a fost invitata sa faca parte din juriul competitiei internationale ReBrand 100™, ce va avea loc in SUA si care isi propune sa premieze cele mai bune o suta de procese de rebranding din lume.

La editia de anul trecut a ReBrand 100™, Brandient a primit trei premii in categoria Merit pentru procesele de rebranding al companiilor TVR, Europharm (GlaxoSmithKline) si Smartree.
« Pentru atat de firava, daca nu cumva - nenascuta inca, industrie de branding si design de brand din Romania, aceasta invitatie nu poate decat sa ne arate ca nu suntem singuri si ca cei care fac aceasta meserie de peste 40 de ani ne incurajeaza si ca suntem pe drumul cel bun. Ma simt foarte onorata ca m-au ales si voi face ceea ce orice profesionist trebuie – voi adauga reputatie comunitatii autohtone de marketing si comunicare » spune Aneta Bogdan.
Juriul din 2006 este un pannel multidisciplinar de experti internationali printre care nume mari cum ar fi Marcelo Aflalo- presedinte Univers Design, Brazilia, Lorrie K. Browning- CEO Infant/Preschool and Creative Play, Hasbro, Po Cheung- CEO FutureBrand China, Steve Frykholm - VP, CD la Herman Miller, Inc., Bill Hill- presedinte si fondator al MetaDesign San Francisco, Ed Lussier- Senior VP si CD la Reebok etc.
Pentru mai multe informatii despre ReBrand 100™ consultati www.rebrand100.com


Despre Brandient

Brandient este compania romaneasca specializata in strategie, design si valoare de brand, care se ocupa, prin excelenta, de crearea si cultivarea brandurilor in spiritul valorii. Brandient furnizeaza clientilor sai servicii de consultanta si strategie de brand, identitate vizuala si verbala, design, comunicare de brand, evaluare financiara de brand, programe de training. Reputatia Brandient se bazeaza pe valoarea unei echipe de specialisti locali, cu experiente remarcabile in management, marketing, design si comunicare. Printre brandurile create sau revigorate de Brandient se numara: Fulga, Flanco, Astral, Smartree, Novensys, TVR, Radiocom, Credisson, Domenia, Europharm etc. www.brandient.com

Malina Iordan
malina@brandient.com