Cristian Petre devine Associate Partner la Brandient

BUCURESTI - 27 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cristian Petre a devenit Partener Asociat la Brandient, firma de consultanta in strategie, design si valoare de brand. Cu o remarcabila experienta in campanii de publicitate, identitate corporatista si design de ambalaj, Cristian a ales sa se dedice proiectelor de branding, in consonanta cu personalitatea lui perfectionista si menirea sa de designer.
Cristian Petre a venit la Brandient in 2004, ca Senior Art Director, dupa o impresionata cariera in publicitate, la Saatchi & Saatchi si D’Arcy DMB&B Romania.

«Cristi este un talent genuin in graphic design si ne-am considerat norocosi cand a decis sa paraseasca lumea publicitatii si sa ni se alature », spune Aneta Bogdan, Managing Partner la Brandient. « Cristi este fascinat de identitatea de ambalaj si demonstreaza, cu fiecare nou proiect, ca a fi creativ inseamna a vedea cu alti ochi realitatea inconjuratoare si a impartasi celor din jur din trairile tale. »

«Detaliile sunt sufletul unui proiect, dar ideea din spatele sau ii da cu adevarat viata. Ma bucur de sansa de a privi identitatea din cele doua perspective si astfel imi propun sa contribui la ridicarea standardelor in industria de branding romaneasca» spune Cristian Petre.

Educatia artistica a inceput pentru Cristian la Liceul de Arte Plastice din Iasi, dupa care a absolvit, in 1995, Academia de Arta - Facultatea de Arte decorative si Design din Bucuresti. De asemenea, a obtinut burse de studiu la Brighton University (UK), Bath College (UK) si Rietveld Academie (Amsterdam), o etapa cu o contributie consistenta pentru cariera sa.

Despre Brandient

Brandient este compania romaneasca specializata in strategie, design si valoare de brand, care se ocupa, prin excelenta, de crearea si cultivarea brandurilor in spiritul valorii. Brandient furnizeaza clientilor sai servicii de consultanta si strategie de brand, identitate vizuala si verbala, design, comunicare de brand, evaluare financiara de brand, programe de training. Reputatia Brandient se bazeaza pe valoarea unei echipe de specialisti locali, cu experiente remarcabile in management, marketing, design si comunicare. Printre brandurile create sau revigorate de Brandient se numara: Fulga, Flanco, Astral, Smartree, Novensys, TVR, Radiocom, Credisson, Domenia, Europharm, Qualians etc. www.brandient.com

Malina Iordan
malina@brandient.com