Se lanseaza ServiceApp Professional! Aplicatia ideala pentru programari si gestionare clienti service auto!

BUCURESTI - 21 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Pierzi timp pretios jongland toate programarile si fidelizandu-ti clientii? Service App professional iti ofera o solutie mobila all-in-one: efectueaza & reaminteste automat clientilor despre orice tip de programari (revizii, ITP, service etc.) administreaza clientii si creste-ti profitabilitatea!

Service App Interfata

Ia-ti la revedere de la programari pierdute!

Programarile pierdute sunt stresante pentru tine si clientii tai. Iti pierzi sau reduci vanzarile, iar clientul trebuie sa gaseasca un alt moment pentru a veni in locatia ta. Service App Profesional aminteste automat clientilor prin e-mail despre programarile viitoare. Evita programarile care nu se concretizeaza si economiseste timpul petrecut incercand sa manageriezi calendarul zilnic si baza ta de clienti.

Redu timpul de asteptare al clientilor tai!

Stim cat de greu este sa gasesti un echilibru intre zilele foarte aglomerate si zilele in care mecanicii tai au prea mult timp inactiv. Sa nu mai vorbim de stresul cauzat de anularile si reprogramarile constante. Folosind Service App profesional te asiguri ca oferi clientilor cea mai placuta si eficienta experienta in service. Reduci timpul de asteptare, programarile suprapuse, si cresti semnificativ sansele ca majoritatea clientilor tai sa apeleze din nou la serviciile tale!

Gestioneaza-ti cu usurinta online toate operațiunile zilniceAcces rapid la programari si datele clientilor, direct de pe telefonOferi clientilor cea mai placuta experienta in service-ul tau

Creste-ti vanzarile si numarul programarilor!

Functia de administrare a clientilor si programarilor din aplicatia noastra iti permite sa creezi rapid si usor o baza de date optimizata. Poti introduce datele de contact (email/telefon), data de expirare ITP/revizie si orice alte informatii consideri ca-ti sunt necesare. Functia de notificare iti permite sa reamintesti clientilor cand soseste momentul pentru urmatoarea lor schimbare de ulei, service sau revizie.Service App Profesional iti reduce timpul petrecut administrand programarile si creste rata de revenire a clientilor, oferindu-ti o metoda accesibila si performanta de a-i fideliza si a-i readuce in service-ul tau!

Descarca acum aplicatia noastra din Google Play si ai 3 zile gratuite in care o poti testa. Ai acces rapid la toate programarile tale, de orinde te afli,  direct pe tableta sau pe telefon!

Despre BrandLocked

Service App professional este un start-up in domeniul software development. Dezvoltam aplicatii care-ti aduc profitabilitate si iti usureaza task-urile de zi cu zi din afacerea ta!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brandlocked/se-lanseaza-serviceapp-professional-aplicatia-ideala-pentru-programari-si-gestionare-clienti-service-auto